Connect with us

stoplekto

Αμπελακιακός – ΑΟ Κορυδαλλός 3-2 – Λιποθυμικό επεισόδιο ο Φελλάς!

Published

on

Ένα χρόνο μετά την άνοδο του στην Α’ , ο ΑΟ Κορυδαλλός υποβιβάστηκε στη Β’ Κατηγορία . Το φινάλε ήταν οδυνηρό . Ήττα με 2-3 από τον Αμπελακιακό εκτός έδρας .

Οι νικητές ήταν σαφώς καλύτεροι και δεν χαρίστηκαν σε καμία περίπτωση στους αντιπάλους τους. Στο 2’είχαν δοκάρι με τον Ζώτο που ένα λεπτό αργότερα( 3′), άνοιξε το σκορ.

Ισοφάρισαν οι Κορυδαλλιώτες με τον Χατζηλία στο 6′. Ο Ραπτόπουλος όμως στο 29′ έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του . Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 64′ .

Στο 74′ νέο δοκάρι με τον Ραπτόπουλο, αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Τσολακίδης πέτυχε το τρίτο γκολ για την ομάδα του

Οι φιλοξενούμενοι που έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καστρινόπουλου στο 82′ ( 2η κίτρινη) , μείωσαν στο 85′ με τον Τσιμιλιώτη.

Καλός ο διαιτητής Καλημέρης.

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης, Θέμος(66′ Μελισσουργός), , Κυριακός, Σγούρδας, Μαγιάτης, Σαρηγιάννης( 58′ Τσολακίδης) , Ραπτόπουλος, Ζώτο , Παπαθεοχάρης , Λουκά, Ψοΐνος( 78′ Ροϊδοδήμος) .

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Λιούμπης, Ζαχαρίου( 52′ Τσιμιλιώτης) , Μανωλιάς, Τζουμανάι, Μωράκης, Μπουλές( 78′ Μάρθας) , Καστρινόπουλος, Κανταρτζής , Χατζηλίας, Βέττας, Λεκάκης( 52′ λ.Τρ, Μουστάκα).

* Λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα ο εκ των προπονητών του ΑΟ Κορυδαλλού  Λευτέρης Φελλάς υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply