Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αμπελακιακός- Αστυπάλαια Κορυδαλλού 2-3

Published

on

Ήττα σοκ για τον Αμπελακιακό που ηττήθηκε μέσα στην έδρα του από την ψυχωμένη Αστυπάλαια με 2-3 και έχασε την επαφή του με την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κορυφαίο τον γκολκίπερ τους Παπαδόπουλο που ειδικά στην επανάληψη έπιανε τ α άπιαστα . Στο 50’ ο Ορέστη άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους για να αποβληθεί στο 61΄ αφού λάκτισε αντίπαλο. Οι Κορυδαλλιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 74’ με τον Τσεσμελόγλου ο οποίος αποβλήθηκε κι αυτός στο 80’ με 2η κίτρινη κάρτα. Μέσα σε ένα δίλεπτο οι Σαλαμίνιοι έκαναν το 0-2 , 2-2 με τέρματα των Ιλάνογλου 82’, Θεοδοσίου 84΄εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι αντίπαλοι τους έπαιζαν με εννέα. Και ενώ όλοι περίμεναν ολική ανατροπή η Αστυπάλαια κατάφερε στο 90’ να πάρει τη σπουδαία νίκη που της έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα .Σκόρερ ο Κουβάτσος με πέναλτι που παραχωρήθηκε σε ανατροπή του Καραμπίνη από τον Μπαρμπέρη. Διαιτήτευσε ο Σερέπας.

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Βούρκος( 73΄Βουδούρης) Ζώτο, Ραπαντζίκος( 73’ Θεοδοσίου) Χαλούλος, Μπούνταλης( 74’ Μπαρμπέρης) Φασουλής, Κουπετώρης, Ιλάνογλου, Αλιάι( 55’ Μαρούδης) , Μιχαλάκης, Παπαϊσιδώρου( 64’ Τουμπαρίδης)

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ : Παπαδόπουλος, Μαρίνι, Πύρρος, Καλλίδης, Μπουρογιαννόπουλος, Χασάπης, Παναγάκος, Ορέστη, Τσεσμελόγλου, Καραμπίνης, Κακαράντζας( 57’ Κουβάτσος).

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ