Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αμπελακιακός – Φαληρικός 3-4

Published

on

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου με ανατροπές ο Φαληρικός πέρασε νικηφόρα από το Αμπελάκι , επικρατώντας με 3-4 του Αμπελακιακού. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Μιτσάνι που σημείωσε τρία τέρματα για την ομάδα του!

Οι Σαλαμίνιοι ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος και προηγήθηκαν στο 20λεπτο 2-0 με τέρματα του Ζώτο στο 7’ και του Μιχαλάκη στο 20’. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στη συνέχεια και μείωσαν σε 2-1 στο 35’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Τρίψα ( ανατροπή Τάνκα) .

Στο 45’ είχαν δοκάρι με τον Σαραντάκο. Ο Φαληρικός κατάφερε να κάνει την ανατροπή σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με δραματική εξέλιξη στο τέλος. Στο 69’ και στο 79’ ο Μιτσάνι έφερε τούμπα το παιχνίδι, ενώ είχε και δοκάρι στο 87’. Στο 94’ ο Κοκλιώτης ισοφάρισε σε 3-3 . Ωστόσο ο Φαληρικός είπε την τελευταία λέξη αφού στο 96’ πήρε την νίκη με σκόρερ και πάλι τον Μιτσάνι . Σωστός ο διαιτητής Τραϊφόρος.

AΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Βουδούρης, Ζώτο, Ρεσβάνης (56’ Ιλάνογλου), Χαλούλος (63’ λ.τρ Παπαϊσιδώρου), Κουπετώρης, Σγούρδας, Ραπαντζίκος, Μαρούδης, Τουμπαρίδης (66’ Χαμζά), Μιχαλάκης, Κοκλιώτης.

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Γραίος, Σταθαράς, Δοξακόπουλος, Μπάκας, Μάρκου, Φραντζέσκος, Μιτσάνι, Τάνκα, Βέττας (80’ Χαναβέρης), Σαραντάκος (56’ Γαβράς), Τρίψας. Σ. Καλογιάννης.