Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αμπελακιακός – Χαλκηδόνα 1-1 μετά από 5 πέναλτι!!!!!

Published

on

Ακόμα κτυπάνε πέναλτι  στα Αμπελάκια. Συνολικά ο διαιτητής Δαμιανάκης καταλόγισε 5 πέναλτι στον αγώνα και μάλιστα σωστά!!  Από τα 5 μόνο τα 2 μπήκαν γκολ και έκριναν το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στον Αμπελακιακό και την Χαλκηδόνα ( 1-1) .

Μόλις στο 1’ ο Σταφσουλάι ανατράπηκε από τον Μπουζάλι και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ράμα .

Στο 34’ νέο πέναλτι για τον Αμπελακιακό  όταν ο γκολκίπερ Ρεντζέπης ανέτρεψε τον Κοκλιώτη . Το εκτέλεσε ο Ράμα αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Χαλκηδόνας .

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κι αυτοί με τη σειρά τους πέναλτι στο 37’ σε ανατροπή του Μουστάκα.  Ο Γεωργίου όμως που το εκτέλεσε δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καρνέση που απέκρουσε.

Η ισοφάριση για την Χαλκηδόνα ήλθε στο 88’ με πέναλτι του Δημόπουλου ( ανατροπή Πλάκα ) .

Στις καθυστερήσεις ( 91’)  καταλογίστηκε νέο πέναλτι υπέρ του Αμπελακιακού όταν ο Κοτσάι ανέτρεψε τον Θεοδοσίου. Το εκτέλεσε και αυτό ο Ράμα , στέλνοντας όμως την μπάλα ψηλά άουτ!!!

Εκτός από τα πέναλτι και οι δυο ομάδες δημιούργησαν και έχασαν  ευκαιρίες σε ένα παιχνίδι από τα καλύτερα του φετινού πρωταθλήματος .Πρωταγωνιστής ο πορτιέρο της Χαλκηδόνας Ρεντζέπης που είχε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις Καλός ο διαιτητής Δαμιανάκης

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης, Σγούρδας( 65’Ζώτο Κίντι ) , Λιάτος, Κολιούσης, Φασουλής , Κοκλιώτης ,  Σταφσουλάι( 65’ Χαλούλος) Ζώτο Κέρκι , Θεοδοσίου , Ράμα , Σελμανάι( 84’ Τζέλα) .

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ : Ρεντζέπης, Κούρτης, Γεωργίου( 46’ Δημόπουλος) , Κοτσάι, Μπουζάλι, Κούσιας , Μουστάκας, Λοϊζίδης, Σβόλης( 61’ Πνευματικός) Μανδαμαδιώτης( 81’ Ζαρκαδούλας) , Πλάκας( 90’Ροσσιάν )

                            ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ