Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αμπελακιακός – Χαραυγή 0-1

Published

on

Η Χαραυγή ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής αφού επικράτησε μέσα στα Αμπελάκια του Αμπελακιακού με 0-1 και πέρασε πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ήταν ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι με χαμένες ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες . Οι Σαλαμίνιοι είχαν την υπεροχή στην επανάληψη χωρίς όμως να μπορέσουν να σκοράρουν. Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο γκολκίπερ της Χαραυγής Σταματόπουλος. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη στο 64’ όταν μετά από μπαλιά του Κώη ο Γεωργίου με πλασέ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του . Ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 15’. Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Δαμιανάκης.

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Σταρένιος , Ζώτο , Πέτσι( 55’ Αλιάι) Χαλούλος, Μπούτσης, Σγούρδας(74’ Ραπαντζίκος) Αθανασίου, Περράκης( 64’ Μπούνταλης) Κοκλιώτης( 64’ Μιχαλάκης) Ιλάνογλου, Κουπετώρης

ΧΑΡΑΥΓΗ: Σταματόπουλος, Αϊβαλιώτης, Κώης, Νταβέλης, Γεωργίου, Μπάκουλης( 46’ Βόλης) Σκορδίλης( 46’ Σιδηρόπουλος) , Μουρελάτος( 70’ Τσάμπρας) Τσιρίδης( 64’ Φασιλής) Χονδρουδάκης, Μέρντα( 58’ Παναγιώτου) .

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ