Connect with us

stoplekto

Αμφιάλη: «Η ΕΠΣΠ και η Ε.Δ. να αναλάβουν επιτέλους δράση »

Καταγγελία κατά διαιτητή Φιλακούρη

Published

on

Από την διοίκηση του Α.Π.Σ.Ε . Αμφιάλης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση-Καταγγελία τπου στάλθηκε κα στην ΕΠΣΠ:

 

«Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές των αγώνων είναι οι ποδοσφαιριστές και μόνο αυτοί. Κανείς δεν έχει το δικαιωμα να τους παρει αυτό το προνομιο που εχουν κατακτήσει με τον καθημερινό αγώνα τους στη προπονηση και τις προσπαθειες τους στους αγωνιστικους χωρους.

Δυστυχως όμως το ποδοσφαιρο αντι να ανηκει σε αυτους ,ερχονται πολλα ατομα να μας διαβεβαιωσουν για το αντιθετο.

Όχι κυριοι διαιτητες δεν εχετε το δικαιωμα να ειστε πρωταγωνιστες.Ειστε απλα καποια ατομα που σας εχει ορισει το ποδοσφαιρο να το προστατευετε και να το διευκολυνετε.

Συμπεριφορες δικτακτορων δεν είναι επιτρεπτες όταν μαλιστα το ιδιο το αθλημα σας εχει προστατευσει με τη μοναδικοτητα του φυλλου αγωνα.

Καταγγελουμε τον διαιτητη του αγωνα της 3-12-2001 ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ-ΑΜΦΙΑΛΗ κύριο Φιλακουρη διοτι με την ολη συμπεριφορα του απεδειξε ότι είναι εχθρος του ποδοσφαιρου και ότι το χρησιμοποιει για τη προσωπικη ικανοποιηση του.

Σε ένα παιχνιδι μεταξυ 2 σωματειων που δεν ηρθαν σε καμμια μα καμμια αντιπαραθεση μεταξυ τους εχωντας προσφερει στο Α Ημιχρονο θεαμα αρκετα υψηλου και ανταγωνιστικου επιπεδου,

Αποφασισε ότι επρεπε στο Β Ημιχρονο αυτό να αλλαξει καθως κανεις δεν του εδινε τη παραμικρη σημασια.Αλλοπροσαλλα σφυριγματα εφερε φοβερο εκνευρισμο στους παικτες και των δυο ομαδων και κατεστρεψε ένα παιχνιδι που ολοι ευχαριστιοντουσαν.

Τα λαθη είναι μερος του παιχνιδιου και είναι αποδεκτα.Η συμπεριφορα όμως όχι μονο δεν είναι αποδεκτη ειδικα αν δε συνοδεύεται και από αντρίκια αντιμετώπιση.

Ο εν λογω κυριος για να δικαιολογήσει τη δικαιολογήσει του συνεταξε ένα φυλλο αγωνα(ΟΠΛΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΜΑ)με ασυστολα ψέμματα και προσβλητικά

Σχολια για ανθρωπους που η αξιοπρεπης συμπεριφορα τους στα 30 χρονια του στα γηπεδα δεν δινουν σε κανενα οψιμο παιδαριο να αποδιδονται με τοσο ευκολο τροπο.

Θεωρουμε τετοιου ειδους συμπεριφορες ως καταδικαστεες και απαραδεκτες,και καλουμε την Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Πειραια όπως και την Επιτροπη Διαιτησιας της Ενωσης να αναλαβουν επιτελους δραση στη σωστη κατευθυνση κοιτωντας τα προβληματα του Πειραικου ποδοσφαιρου όχι καταματα αλλα κατακαρδα χωρις παρωπιδες με το προσχημα του να διοργανωσουμε απλα ένα πρωταθλημα.

Δεν συνηθιζουμε να καταγγελουμε γεγονοτα ( παρα το ότι υπηρξαν )και ουτε θα το ξαναπραξουμε , αλλα η συμπεριφορα του παραπανου κυριου προς το πρόσωπο του κ.Ξανθοπουλου Γιαννη καθως και των ποδοσφαιριστων θεωρηται από το Σωματειο μας υψιστη προσβολη.

 

Τελος σημειωνουμε ότι κανενα παραπονο δεν εχουμε από το σωματειο του ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ με τους ανθρωπους του οποιου αγκαλιασμενοι γιναμε μαρτυρες των παραπανω.

 

Εκ της Διοικησης του

Α.Π.Σ.Ε.ΑΜΦΙΑΛΗΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply