Connect with us

stoplekto

Αμφιάλη – ΑΕ Αίγινας  2-1

Published

on

Συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εμφανίσεις της η Αμφιάλη ξεπέρασε και το εμπόδιο  της αξιόμαχης Αίγινας με 2-1 και συνέχισε την αήττητη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν  δίκαια, αφού είχαν  τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Στο 28’ ο Κοράκι μπήκε μόνος του από δεξιά αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπακόμητρο Κ. που απέκρουσε .

Η Αμφιάλη μπήκε αποφασισμένη στην επανάληψη και στο 48’ μετά από σέντρα του Κοράκι, ο Παπακαλοδούκας με πλασέ άνοιξε το σκορ , εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας .

Στο 55’  ήλθε και το δεύτερο τέρμα για τους νικητές . Ο Βέττας  έπιασε σουτ , απέκρουσε ασθενώς  ο Μπακόμητρος Κ. και ο επερχόμενος Ψοΐνος « ζευγάρωσε » τα τέρματα για την ομάδα του.

Οι νησιώτες που προσπάθησαν , αλλά ήταν εντελώς ακίνδυνοι επιθετικά , μείωσαν στο 59’ , με αυτογκόλ του Αβραμίδη που προσπάθησε να αποκρούσει την σέντρα του Χρυσοχόου από δεξιά.

Η νίκη της  Αμφιάλης θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις  αν ο Ψοΐνος ήταν πιο τυχερός σε δυο φάσεις στο 87’ και στο 89’  όταν από καλή θέση σούταρε άουτ.

Στο 85’  αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Κοράκι που περίμενε να πλησιάσει ο αντίπαλος του για να εκτελέσει το πλάγιο άουτ αλλά αυτός  πέταξε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου . Σωστή απόφαση του διαιτητή  , παρά τις αποδοκιμασίες  της εξέδρας.

Καλή η διαιτησία του Χατζηγιάννη.

ΑΜΦΙΑΛΗ: Γεωργίου Η., Καμπούρης ( 46’ Τζορτανίδης) Κοτζαπαναγιώτης,  Αβραμίδης, Χαιρέτας , Χαντζής, ( 67’ Καρκατζινός), Κοράκι, Σταθαράς, Ψωΐνος, Βέττας ( 86’ Ζώης), Παπακαλοδούκας ( 76’ Μπαρμπαθανάσης)

ΑΕ ΑΙΓΙΝΑ: Μπακόμητρος Κ., Μεντάλιας, Σκλάβαινας( 54΄Πάλλης) , Αγγελάκης, Γκάρης, Γκιόκα , Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Γκοτσούλιας, Μπακόμητρος Ν., Μπάζια