Connect with us

stoplekto

Αμφιάλη και ΑΕ Μοσχάτου «κόλλησαν » στο μηδέν(0-0)

Published

on

Δεν είχε γκολ το ντέρμπι της Αμφιάλης με την ΑΕ Μοσχάτου που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα στον παγωμένο Κορυδαλλό. Είχε όμως όλα τα άλλα. Πάθος, δύναμη όμορφο θέαμα, πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Το 0-0 κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο , έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι .

Η ΑΕ Μοσχάτου είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα , την κατοχή της μπάλας και έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Μεγάλες ευκαιρίες όμως έχασε και η Αμφιάλη που ήταν σωστά στημένη στο γήπεδο και προσπάθησε όσο γινόταν να περιορίσει τα ατού των αντιπάλων της . Επιβεβαίωσε έτσι την εικόνα της ομάδας με την καλύτερη αμυντική γραμμή σε όλο το πρωτάθλημα. Μάλιστα η ομάδα του Λευτέρη Στρατή ήταν αυτή που έχασε τις δυο πρώτες μεγάλες ευκαιρίες του παιχνιδιού.

Στο 19’ το σουτ του Μπακοθανάση Χ. απέκρουσε σε κόρνερ με υπερένταση ο Κραβαρίτης ενώ στο 21’ το σουτ του Μπακοθανάση Σ. απέκρουσε με αυτοθυσία πάνω στη γραμμή ο Τζωρτζάτος. Αμέσως μετά ήταν η σειρά των Μοσχατιωτών να απειλήσουν . Στο 22’ ο Πασαλίδης μόνος του εντελώς , έστειλε την μπάλα άουτ . Στο 23’ σε σουτ του Λελούδα η μπάλα βρήκε το χέρι του Μπέρτζου . Ο διαιτητής έδωσε φάουλ πάνω στη γραμμή ενώ οι παίκτες του Μοσχάτου διαμαρτυρήθηκαν ότι η παράβαση έγινε μέσα στη περιοχή . Τελικά το φάουλ εκτέλεσε ο Ξενιτόπουλος . Η μπάλα πέρασε το τείχος , αλλά ο Παγώνης μπλόκαρε σταθερά πέφτοντας στη γωνία του. Ένα μακρινό σουτ του Ρούπι στο 33’ πέρασε μόλις άουτ. Η επανάληψη ξεκίνησε με μια πανομοιότυπη ευκαιρία για τις δυο ομάδες . Στο 47’ μόνος του ο Παυλάκης πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε και η φάση της Αμφιάλης με τον Ρούπι.

Στο 77’ το Μοσχάτο ζήτησε πέναλτι υποστηρίζοντας ότι στο σουτ του Τζωρτζάτου η μπάλα βρήκε το χέρι του Μπέρτζου , αλλά ο διαιτητής που ήταν κοντά στη φάση θεώρησε ότι δεν έγινε παράβαση. Στο 81’ ο Κραβαρίτης απέκρουσε σε κόρνερ το εξ επαφής σουτ του Ρούπι. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία της Αμφιάλης. Αντίθετα οι του Μοσχάτου κυνήγησαν μέχρι το τέλος το γκολ που δεν ήλθε . Στο 89’ από κοντά ο Νιζάμης πλάσαρε άουτ ενώ στο 91’ η προβολή του Σταύρου εξουδετερώθηκε από τον Παγώνη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι έγινε μέσα σε αθλητικά πλαίσια και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων. Το ίδιο σκηνικό και στην εξέδρα όπου οι φίλαθλοι των δυο ομάδων ήταν άψογοι και δεν σημειώθηκε το παραμικρό παρατράγουδο .

Πάμε τώρα και στη διαιτησία . Ο Λεμπέσης είναι γεγονός , ότι είχε προσεκτικά σφυρίγματα και προσπάθησε να κρατήσει το παιχνίδι όσο μπορούσε καλύτερα . Δεν απέφυγε κάποια λάθη , αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι απέτυχε κιόλας. Από τους βοηθούς ο Παπαδόπουλος έχασε 1-2 φάσεις, ενώ άψογος ήταν ο Χρηστάκος.

ΑΜΦΙΑΛΗ(Λευτέρης Στρατής): Παγώνης, Μοχάμεντ, Μπακοθανάσης Σ., Γεωργακόπουλος, Μπέρτζος, Λίτσι, Ρούπι, Μπακοθανάσης Χ.( 91’ Κρεββατάς ), Δανασής, Επιτροπάκης , Βοϊδονικόλας( 77’ Χονδρουδάκης)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ(Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Κραβαρίτης, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Λοϊζίδης( 69’Μητρόπουλος ) , Τζωρτζάτος, Σόσαρι,Λελούδας, Νιζάμης, Παυλάκης, Πασαλίδης, Χαλβατζίου .