Connect with us

stoplekto

Αμφιάλη -Σαρωνικός 3-3 . Πολλά γκολ αλλά και αποβολές !!!

Published

on

Σε ένα παιχνίδι που φαινομενικά έδειχνε ήσυχο και πήρε «φωτιά » προς το τέλος , Αμφιάλη και Σαρωνικός μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ ( 3-3). Οι δυο ομάδες που θεωρούνται από τις πλέον «ήσυχες» και δεν έχουν δώσει δικαιώματα , βγήκαν λαβωμένες από αυτή την αναμέτρηση που δεν έδειχνε ότι θα είχε τέτοια κατάληξη . Ο διαιτητής Λεμπέσης απέβαλε 5 ποδοσφαιριστές και 3 άτομα από τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων . Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω έργων που γίνονται στην εξέδρα του γηπέδου Σιταποθηκών. Και ενδεχομένως με τόσα νεύρα να μεταφερόταν το κλίμα στην εξέδρα εφόσον υπήρχαν φίλαθλοι .Και κανένας δεν ξέρει τι θα γινόταν… Η Αμφιάλη προηγήθηκε στο 17’ με τον Επιτροπάκη αλλά στο 45’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σιφνάκη για επικίνδυνο παίξιμο. Οι Αιγινήτες ισοφάρισαν στο 68’ με πέναλτι του Καλικαντή . Και στο 85’ άναψαν τα αίματα . Μετά από μια φάση με αντεγκλήσεις δημιουργήθηκε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αποβληθούν ο Σωτηριάδης από την Αμφιάλη και οι Μιστάκου και Μπακόμητρος Κ. από τον Σαρωνικό. Στη θέση του τελευταίου κάτω από τα δοκάρια κάθισε για τη συνέχεια ο μέσος Στακάι. Παράλληλα αποβλήθηκαν από τους πάγκους των δυο ομάδων, οι Σ. Κουνέλης, Π. Βοϊδονικόλας (Αμφιάλης) και Σ. Μαρμαρινός ( Σαρωνικού.) . Αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 88’ με τον Μιστάκου για να κάνουν το 1-3 στο 90+2 με τον Κάτσα. Και οι δυο παίκτες είχαν μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι. Όμως η Αμφιάλη δεν είχε πει την «τελευταία της λέξη ». Στο 90+11 κέρδισε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Γκέκας ο οποίος αποβλήθηκε για επικίνδυνο παίξιμο. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε ο Δανασής που μείωσε σε 2-3 . Λίγο αργότερα στο 90+15 ήλθε και η ισοφάριση από τον Γεωργίου που κι αυτός είχε μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι .

Το τελικό 3-3 άφησε με παράπονα και τις δυο ομάδες που διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του Λεμπέση.

ΑΜΦΙΑΛΗ : Παγώνης, Σιφνάκης, Χοτζάι( 77’ Ζαχαρίου) Γεωργακόπουλος, Σωτηριάδης, Φίπε( 88’ Παλάτσιος) Ρούπι( 75’ Γεωργίου) Επιτροπάκης, Δανασής, Μητρόπουλος(75’ Λοϊζίδης ) , Κρεβατάς

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ : Μπακόμητρος Κ. ,Χρυσοχόος , Ντελιλάι( 52’ Γκέκας) Μελάς, Αγγελάκης, Τσελάι, Λαλάι( 79’ Κάτσας) Στακάι, Τσαλίκης( 79’ Μιστάκου) , Καλλικαντής, Φεϊζούλα .