Connect with us

Γ Εθνική

Ανάσανε ο Άγιος Νικόλαος, 2-0 τον Ηλυσιακό

Published

on

Ο ΑΟΑΝ επέβαλλε την κυριαρχία του απέναντι στον Ηλυσιακό, τον οποίο και νίκησε με 2-0 παίρνοντας βαθμολογική ανάσα.

 

Με σκόρερ τους Τσανάι (24′) και Αποστολόπουλο (80′) η ομάδα του Μανόλη Σκύβαλου επικράτησε 2-0 του τρίτου στη βαθμολογία, Ηλυσιακού και πήρε τη βαθμολογική ανάσα που χρειαζόταν μετά το -6 που υπέστη προ ημερών.

 

 

 

 

 

Κυρίαρχη η ομάδα του Αγ. Νικολάου δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στο συγκρότημα του κόουτς Μαντζούνη, σκοράροντας σε καίρια σημεία στο παιχνίδι και αποκτώντας την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να υπερπηδήσει το εμπόδι, μίας εξαιρετικής κατα τ’ άλλα ομάδας, που παρουσιάζεται ως η φετινή ευχαριστή έκπληξη του πρωταθλήματος.

 

Στο 24′ ο Τσανάι με κεφαλιά μετά από φάουλ του Σένκα έγραψε το 1-0, για να έρθει ο Αποστολόπουλος λίγα λεπτά αφότου είχε περάσει στο παιχνίδι να διαμορφώσει το τελικό 2-0 για το “μπλε” αστέρι.

 

ΑΟΑΝ (Σκύβαλος): Ψιμόπουλος, Μουστάκης, Τσανάι, Πιθαρούλης, Χριστογιάννης, Καμαρά, Σένκα (79′ Αποστολόπουλος), Νοκάι (69′ Πλουσής), Μαρινάκης (69′ Τσιλεδάκης), Κατσικοκέρης (90′ Μαρκάκης), Πήλιος (79′ Μαρτσάκης)

 

Ηλυσιακός (Μαντζούνης): Λέτσο, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Παρασκευόπουλος, Σουβατζόγλου, Ταχιράι, Κασσιανός, Χαρίτος, Κράσι, Μακρίδης (67′ Μακρίδης), Καλός (46′ Καραγιάννης)

 

Πηγή: Primesport