Connect with us

Διάφορα

Ανάσανε το Αιγάλεω, 3-1 εκτός τον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο το Αιγάλεω επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας επί του ΠΑΟ Ρουφ και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Έφτασε έτσι τους 15 βαθμούς και ξέφυγε με 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν χωρίς βαθμό στην τελευταία θέση.

Στο 10′ ο Μπαστιάνος με κοντινό σουτ έκανε το 0-1, ενώ στο 24′ ο Κολλάς σέντραρε και ο Βλαχομήτρος με δυνατή κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Τρία λεπτά αργότερα στο 27′ μετά από ατομική ενέργεια του Τσιλιγκίρη και σύγχυση στην περιοχή ο Βλαχομήτρος με κοντινό πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έκανε το 0-3. Στο 45′ μετά από λάθος της άμυνας του Αιγάλεω, ο Δαλαμήτρας ανατράπηκε από τον Σκαφίδα και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Νιτσάκης κάνοντας το 1-3, που παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων έμεινε μέχρι το τέλος.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Γιαννάκου (31′ λ.τ. Τασιουλής), Ντανκέου, Κατσούλης, Μκρτσιάν, Ζαχαρός, Καλλέργης, Δαλαμήτρας, Νιτσάκης (71′ Μπαϊράμι), Παπουτσογιαννόπουλος, Κουκοβίνης (46′ Κυριαζής).

ΑΙΓΆΛΕΩ: Σκαφίδας, Χοτζάλλι, Μπούσης, Καρατάσιος (16′ λ.τ. Σπίνος), Φουρλάνος, Τσίτσαρης, Μπαστιάνος, Πολυχρόνης (62′ Δημούτσος), Κολλάς (62′ Σταματής), Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος (43′ λ.τ. Κωστανάσιος).