Connect with us

4ος Όμιλος

Ανάσα για Εθνικό Πειραιά

Published

on

Σημαντική βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που καταβάλει για την αποφυγή του υποβιβασμού πήρε ο Εθνικός Πειραιά επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα Βάρης. Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο επιβάλλοντας το ρυθμό τους. Οι πίεση των Πειραιωτών μετουσιώθηκε σε γκολ στο 8′ όταν ο Μάναλης με σουτ έγραψε το 1-0. Λίγο πριν την εκπνοή του α΄μέρους ο Εθνικός έκανε το 2-0 κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη χάρης σε τέρμα του Χαλκιά. Στην επανάληψη, ο Φώτης Θανέλλας προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του όμως τα πάντα τελείωσαν όταν στο 65′ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσαφταρίδης κι ενώ είχε μπει στο γήπεδο στις αρχές της επανάληψης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Χαλκιάς, Γερόλυμος, Κοκούλης, Μακρής, Γούλας, Δωροβίνης, Σούφλας (75′ Σαμιώτης), Μάναλης (65′ Παυλόπουλος), Σταφσουλάι, Παυλάκης (60′ Τογρού).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας) :Λέτσο, Ντάλλας, Μανάλης (68′ λ.τρ. Νινιός), Μαγγίνας, Μάμαλος, Νικολακόπουλος (46′ Τσαφταρίδης), Γεωργιάδης, Μάγγος, Κωβαίος (80′ Κουιρουκίδης), Φωστέρης, Σωτηρόπουλος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply