Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανάσα για Ηλιούπολη

Published

on

Σημαντική βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή στην κατηγορία πήρε η Ηλιούπολη η οποία επικράτησε με 2-1 του Ιάσονα Ιλίου, σε ματς που έλαβε χώρα στον Βύρωνα. Ο ‘Ήλιος’ έδειξε να θέλει περισσότερο το ματς και παρά την πίεση που δέχτηκε κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς σκαρφαλώνοντας στην 10η θέση. Από την αλλη, οι μπλε όντας επηρεασμένοι από το παιχνίδι Κυπέλλου μεσοβδόμαδα κόντρα στο Ηράκλειο δεν κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα μένοντας 12η θέση με 12 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε στο 12’ μεκεφαλιά ο Θάνος, για να διπλασιάσει τα τέρματα στο 30’ ο Γεμιστός με προβολή, κάνοντας το 2-0. Στην επανάληψη ο Ιάσονας καλύτερος μείωσε σε 2-1 με τον Μανδαμιαδιώτη στο 84’, που ήταν και το τελικό.Καλή η διαιτησία των Τσαγκάρη, Γιαννόπουλου, Χριστοδούλου.

Ηλιούπολη (Μάκης Μπαλαγιάννης): Μητρογιάννης, Κουκιάς, Θάνος, Μεσίνι, Χουχουλής, Μελετιάδης, Ζουμπουνέλης, Καρίδης (89’ Ζιάϊ), Γεμιστός, Μπρόβιτς (51’ Λαμάϊ), Ορφανός (79’ Γάγγος).

Ιάσων (Νίκο ςΦούσκας): Μητρούσης, Χρυσανθακόπουλος, Βασιλάκος (32’ Καριατλής), Παναγιωτίδης, Χαλιάσος, Καράμπελας, Μανδαμαδιώτης, Κωνσταντακόπουλος, Κολίσι (76’ Βασιλικός), Καραμίντζας, Ρώμπας (56’ Παπαμιχαήλ).