Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανάσα για Ηλιούπολη

Published

on

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που καταβάλει για την αποφυγή του υποβιβασμού σημείωσε η Ηλιούπολη. Η ιστορική ομάδα επικράτησε με το αγχωτικό 2-1 του Εθνικού Αστέρα και κατάφερε να ξεπεράσει τον Ήφαιστο στη βαθμολογία μετά την ισοπαλία που σημείωσε με το Χαλάνδρι. Ο ‘Ήλιος’ κυριάρχησε από τα πρώτα λεπτά, κατάφερε να προηγηθεί όμως με την έναρξη της επανάληψης οι κόκκινοι ισοφάρισαν μεταφέροντας το άγχος στην πλευρά των γηπεδούχων. Τελικά, η Ηλιούπολη απάντησε άμεσα και κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη.

Στο α’ μέρος το συγκρότημα του Δωματιώτη μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξει το σκορ στο 31′ με τον Ζουμπουνέλη. Στο 50′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Ντα Κόστα, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους γηπεδούχους οι οποιοι απάντησαν άμεσα με τον Δωματιώτη στο 57′ να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Εστυλιανίδη και με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Κωνσταντάρας, Ζιαμπάρας, Γάγγος, Χουχουλής, Αγοραστός, Κάππος, Ζουμπουνέλης, Εστυλιανίδης (60′ Εστυλιανίδης), Στεφάνου (67′ Σταματόπουλος), Δωματιώτης, Γεμιστός (84′ Μιχάλης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Καυκιάς, Χαρικιόπουλος, Αδαμάκης (81′ λ.τρ. Καβέλλας), Μπαλάσκας, Τριανταφύλλου, Τσαλάκου, Ρούφης (22′ Γεωργόπουλος), Μπακιρτζόγλου, Ντα Κόστα, Σαμπάνης (73′ Πετρόπουλος), Θεοφιλόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply