Connect with us

stoplekto

Ανάσα για την Άνοιξη, βουλιάζει ο Ραμνούς

Published

on

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στον Γραμματικό όπου η Άνοιξη πήρε νίκη-ανάσα 3-2 κόντρα στον Ραμνούντα, ο οποίος σιγά σιγά αποχαιρετά την κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3′ με σκόρερ τον Λαγαστή αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν γρήγορα στο 15′ με τον Νικολέα. Μάλιστα, έφτασαν στην ολική ανατροπή τρία λεπτά αργότερα με δράστη τον Ραπτόγιαννη για το 2-1, όμως λίγο πριν το ημίχρονο ήρθε η ισοφάριση. Ο Παπιδάκης έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 40′ και έδειξε ότι η ομάδα του δεν είχε σκοπό να χάσει πολύτιμο έδαφος. Τελικά στο 55′ ο Λιγωμένος πέτυχε το 3-2, την δεύτερη ανατροπή του αγώνα και ανέβασε την Άνοιξη πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με 38 βαθμούς. Αντίθετα, ο Ραμνούς παρέμεινε στους 19 πόντους και οι ελπίδες του λιγοστεύουν όπως αναφέραμε.

Διαιτητές: Γαλάνης Αρ., Ντόστης, Μαραγκού.

Ραμνούς: Κόλλιας Σ., Κληρονόμος, Τούντας, Χαμάμης, Κοκκίνης, Κόλλιας Δ., Κούκης (83’ Γιάννη), Κόλλιας Κ. (16’ Κίτσης), Μήτσης, Νικολέας, Ραπτόγιαννης.

Άνοιξη: Μαμάης, Ζώτος (46’ Ζέγκος), Κολώτας, Γιομπαλάρης (86’ Κυριάκης), Αρτοποιάδης, Αθανασόπουλος, Λιγωμένος (70’ Ραΐσης), Κατιδάκης, Σκλιας, Παπιδάκης, Λαγαστής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply