Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανάσα για την Διάνα, βάσανα για το Χαλάνδρι

Published

on

Η Διάνα Ηλιούπολης εμφανίστηκε πιο έτοιμη ενάντια στο Χαλάνδρι και επικράτησε 3-1 στην έδρα της. Οι ‘κυανέρυθροι’ είχαν τα ηνία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως οι ‘πράσινοι’ ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους μετά το 65′ και παραλίγο να κλέψουν τον βαθμό. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και οι ‘Ηλιουπολίτες’ ανέβηκαν στην δωδέκατη θέση έχοντας 17 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από την 14η Ένωση που δεν μπορεί να σπάσει την γκίνια της.

Το γρήγορο τέρμα του Χατζηστεφάνου στο 12′ ύστερα από την πάσα του Χρήστου Μπαλαφούτη έδωσε φτερά τους γηπεδούχους οδηγώντας στα αποδυτήρια τις δύο ομάδες με 1-0 σε ένα μέτριο πρώτο μέρος. Μετά την ανάπαυλα, οι 22 ποδοσφαιριστές επέστρεψαν ορεξάτοι, με την Διάνα να παίρνει σκορ ασφαλείας στο 60′ χάρις την ατομική προσπάθεια του Χατζηστεφάνου. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και σημάδεψαν το δοκάρι του Κόρρα με σουτ του Σκούμα στο 65′, ενώ στο 75′ είχαν νέο δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπιζά. Στο 81′ ήρθε η πολυπόθητη μείωση από τον Σκούμα που αξιοποίησε την ασίστ του Καγιώργη, αλλά στο 89′ ο Μπαλαφούτης έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες των παικτών του Δήμου Τσιμιλιώτη πραγματοποιώντας το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Παππάς Α., Τουμπακάρης Ι., Κουντουρέλης Γ.

Διάνα (Γιάννης Χατζηράπτης): Κόρρας Χ., Βιτωράτος (84′ Σάρρα), Λουτσάι, Νίκολι, Ξένος, Μπελέρης, Καλουδιώτης, Κόρρας Γ. (73′ Βουτάς), Τσαβαλιάς (58’ Μαντακίδης), Μπαλαφούτης Χρ., Χατζηστεφάνου.

Χαλάνδρι (Δήμος Τσιμιλιώτης): Κατσιούλης Φ., Λαζάρου (15′ λ.τρ. Γούλας Ι. – 55′ Κατσιούλης Α.), Ζούνα (46′ Καγιώργης), Θανόπουλος, Καρακάσης, Φελέκης, Λειβαρτζινός, Τσίτσαρης, Πατσιαβούρας, Μπιζάς, Σκούμας.

Photo: Sportifico.gr