Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανάσα για την Θύελλα κόντρα στον Άφοβο

Published

on

Παιχνίδι ζωής και θανάτου ανάμεσα σε Θύελλα Αγίου Δημητρίου και Άφοβο διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στο Μπραχάμι. Οι γηπεδούχοι στο ντεμπούτο του Δημήτρη Μαντούκα επικράτησαν 3-1 και πήραν βαθμολογική ανάσα ανεβαίνοντας στην 13η θέση έχοντας 9 βαθμούς, ενώ το συγκρότημα των Σεπολίων παρέμεινε προτελευταίο έχοντας μόνο 2 πόντους. Πρωταγωνιστής για την Θύελλα ήταν ο Αλέξανδρος Μπίνας, ο οποίος πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ, ένα στο 30′ με διαγώνιο σουτ και ένα στο 74′ πλασάροντας τον Σταυριανουδάκη. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν πολύ για να πάρουν τον βαθμό (αποβολή με δ.κ. για τον Θοδωρή Τζωρτζάτο στο 76′), όμως κατάφεραν μόνο να  μειώσουν στο 90′ με την όμορφη ενέργεια και σουτ του Πυργή στην επιστροφή του με τα χρώματα του Αφόβου. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ταχιράι παίρνοντας τις κόντρες διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Τέλος, να σημειωθεί ότι στο 65′ το μακρινό σουτ του Κώστα Ελευθεριάδη σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Διαιτητές: Ευθυμίου Ε., Αραβίδης Γ., Λεοντακιανάκος Κ.

Θύελλα (Δημήτρης Μαντούκας): Καταχανάκης, Μαραγκουδάκης, Ζαχαρίου, Ρέτσος, Γερακάρης, Κωνσταντόπουλος, Ελευθεριάδης Κ. (78′ Φιαμέγκος), Ταχιράι, Εγγονίδης (82′ Ελευθεριάδης Γ.), Μπίνας, Γιαννόπουλος (90′ Μπαρδαβίλλιας).

Άφοβος (Χρήστος Ευθυμιόπουλος): Σταυριανουδάκης, Μυλωνάς (60′ Χελιώτης), Βρατσίδης (46′ Πυργής), Ξούρας Γ., Ζώτος, Τζωρτζάτος Β., Καργιώτης, Τζωρτζάτος Θ., Κωστάλας, Ηλιόπουλος, Σαλίτα (70′ Μπέλιος).