Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ανάσα για το Κορωπί, «θηλιά» για τον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας

Published

on

Σπουδαίο τρίποντο για το Κορωπί που επικράτησε 3-0 του Πρωτέα στην Παλαιά Φώκαια. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Αρτέμης Μηνάι, ο οποίος ερχόμενος πρόσφατα από τον Ολυμπιακό Λαυρίου, πέτυχε δύο γκολ και ανέβασε τους ‘κυανόλευκους’ στους 25 βαθμούς στην δωδέκατη θέση. Από την άλλη πλευρά, οι ‘κυανέρυθροι’ έχασαν μια καλή ευκαιρία να φτάσουν ή να προσπεράσουν τον Νικηφόρο που έχει 17 βαθμούς, ένα περισσότερο πάνω από την διακεκαυμένη ζώνη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τα ηνία της αναμέτρησης, όμως στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκαν εύκολους διαδρόμους προς τα καρέ του Φώσκολου. Τελικά, με την έναρξη του δευτέρου μέρους το ωραίο σουτ του Μηνάι άνοιξε το σκορ στο 47′. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μασκλαβάνος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 ξεκαθαρίζοντας την υπόθεση νίκη. Το τελικό 3-0 σφράγισε, ξανά, ο Μηνάι στο 62′ προσπερνώντας και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Διαιτητές: Αντιπαριώτης Μ., Τζαφόλιας Β., Ρούντος Ν.

Πρωτέας: Φώσκολος, Δέδες (72′ Πατσέλος), Μαρινάκης (76′ Παπαγεωργίου), Κούλιμπης, Χίκα, Κατσούλας, Νίνα (68′ Μπουκουβάλας), Λάππας, Διακορώνας, Μαραγκός, Μακρυπίδης.

Κορωπί: Ανδριανός, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Παπαδόπουλος, Αλεξίου Στ., Ματσαγγός, Αλεξίου Α., Τούσα (57′ λ.τρ. Κορωνιάς), Μασκλαβάνος (52′ λ.τρ. Χαρίσης), Μηνάι, Βλάχος (67′ Παπακωνσταντίνου).