Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανάσα για το Ρουφ μέσα στο Ίλιον!

Published

on

Ο ΠΑΟ Ρουφ πήρε το μεγάλο διπλό στο Ίλιον επικρατώντας 2-0 του Ολυμπιακού Λιοσίων. Η ‘Αούστρια’ ήθελε μόνο τους τρεις πόντους και εξαρχής το έκανε γνωστό καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη σε τρία λεπτά! Στην βαθμολογία, οι ‘κυανέρυθροι’ ανέβηκαν στην ενδέκατη θέση έχοντας 30 βαθμούς και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Από την άλλη πλευρά, οι ‘ερυθρόλευκοι’ δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν από το πρώτο δεκάλεπτο και μοιραία σχεδόν υποβιβάστηκαν με 17 πόντους στην 14η θέση.

Το σκορ άνοιξε στο 3′ ο Βουλωμένος με κοντινή κεφαλιά ύστερα από αδράνεια της άμυνας και στο 6′ ο Φωτόπουλος πλάσαρε τον Τεννέ για το τελικό 2-0. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, όμως δεν μείωσαν το σκορ, ενώ στην καλύτερη ευκαιρία τους στο 20′ ο Παναγιωτακόπουλος σούταρε και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου δείχνει διαρκώς να βελτιώνεται και με σοβαρότητα θα φτάσει στον στόχο του. Στην αντίπερα όχθη, σκασμένος ο Λευτέρης Αλεξάκης βλέποντας ξανά ένα τετράλεπτο να στερεί πόντο ή πόντους από την ομάδα, όπως και κόντρα στον Πανερυθραϊκό.

Διαιτητές: Τσουκαλάς Χ., Κορτέσης Π., Κουτσόγιαννος Ν.

Ολυμπιακός (Λευτέρης Αλεξάκης): Τεννές, Δούκας, Βασίλογλου, Γιάκας, Κωνσταντινίδης, Ξενάκης, Παναγιωτακόπουλος, Τσιάμης, Κίτσιος (70′ Καζακόπουλος), Αργυρός, Μπινιάκου.

Ρουφ (Δημήτρης Παπασπύρου): Κουνάδης, Καραμπάς, Μεμά, Μπέρτζος, Τριανταφυλλίδης, Λαγκαδινός, Ασλανίδης (60′ Λαμπρινάκος), Σπαγής (85′ Τσιπλάκης), Φιλιππίδης, Βουλωμένος (70′ Τριανταφύλλης), Φωτόπουλος.