Connect with us

6ος Όμιλος

Ανάσα Ζωής με Τσομπανέλλη 1-0 τον Κιθαιρώνα

Published

on

Με γκολ του Γιώργου Τσομπανέλλη στο 75′ ο Αιολικός έκαμψε την αντίσταση του Κιθαιρώνα Καπαρελίου και πήρε ανάσα στο βαθμολογικό πίνακα της Γ Εθνικής.
Το πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερες ευκαιρίες. Στο 10′ ο Αιολικός ζήτησε πέναλτι σε χέρι μέσα στη περιοχή με τον ρέφερι να λέει όχι.

Στο 21′ σουτ του Λαμπράκη μπλόκαρε ο κιπερ του Κιθαιρώνα. Στο 33′ ο Τσέλλιος απείλησε για την ομάδα από τη Στερεά Ελλάδα με τη μπάλα να φεύγει έξω από τα δοκάρια του Βρονταρά.

Στο δεύτερο μέρος όσο περνούσε η ώρα το άγχος βάρυνε τα πόδια των παικτών του Αιολικού.

Στο 75′ ο Γιώργος Τσομπανέλλης που εχθές είχε τα γενέθλιά του κανονιοβόλισε τον Γερογιάννη γράφοντας το 1-0 αφιερώνοντας το γκολ για άλλη μια φορά στον αδικοχαμένο Νίκο Μαλλή.

Στο 90+1 αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κατσίκης από πλευράς Αιολικού και Σεχάι και Σκουρτανιώτης από τον Κιθαιρώνα.

Με δεδομένο το διπλό της Νέας Αρτάκης στον Παναρκαδικό η μάχη της παραμονής συνεχίζεται για τον Αιολικό.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (V.Petrovic): Βρονταράς, Αγριμάκης, Κρητικός, Βαλιός, Τσομπανέλλης, Σπόλιαριτς (90′ Τριλιανός), Κατσίκης, Τσουβαλτσίδης, Παλαμουτσής, Μπουρούς, Λαμπράκης (84′ Τσιπάς)

ΚΙΘΑΙΡΩΝ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ (Σ.Παπαναστασίου): Γερογιάννης, Κατσίκιας (70′ Νικολακόπουλος), Σεχάι, Ευθυμίου, Τσέλλος, Λάμπρου (80′ Μπόβαλης), Αργυρίου, Σκουρτανιώτης, Δαδάκος, Παπαευθυμίου (75′ Κουλουριώτης), Πατσιλής.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σουφλιάς

athlitikometopostoaigaio