Connect with us

stoplekto

Ανάστατοι στη Χαραυγή με την διαιτησία και τη διακοπή

Ακριτίδης:« Καθαρίσανε το κόσμημα του Πειραιά »

Published

on

Ανάστατοι είναι στη Χαραυγή από τη διακοπή του αγώνα με τους Νέους Δραπετσώνας . Στον σύλλογο θεωρούν υπαίτιο για ότι συνέβη τον βοηθό Βεκρή κατά πρώτο λόγο , αλλά και τον διαιτητή Τζιούβελη .

Μάλιστα για τον λόγο αυτό το Δ.Σ του συλλόγου επισκέφτηκε χθες την ΕΠΣΠ για να διαμαρτυρηθεί ..
«Καθαρίσανε το κόσμημα του Πειραιά . Την μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που πέρυσι κατέκτησε το Κυπέλλο ήθους» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Χαραυγής Νίκος Ακριτίδης και πρόσθεσε:
«Για να συμβεί αυτό φέτος συνέβαλλαν όλοι. Διαιτησία , ΕΠΣΠ , παρατηρητές .Σε κάποια παιχνίδια φέτος η ομάδα μας είχε γίνει στόχος , δυστυχώς. Την Κυριακή ο Βεκρής άφησε να δεχτούμε ένα γκολ που ήταν καθαρό οφσάιντ. Στη συνέχεια, σε συνεργασία με τον διαιτητή διέκοψαν το παιχνίδι. Το Φύλλο αγώνα είναι γεμάτο ανακρίβειες. Κανένας δεν τους πείραξε και δεν τους απείλησε. Όσο για τον Γκουγκούδη θεωρώ ότι ήταν «σημαδεμένος» . Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει αυτό φέτος. Στον αγώνα με τους Νέους Δραπετσώνας ούτε καν συμμετείχε στις διαμαρτυρίες , αφού ήταν στη γωνία του κόρνερ μόνος του . Κι όμως τον έγραψαν στο Φύλλο αγώνα. Όλα αυτά τα θεωρούμε ύποπτα και τα καταγγέλουμε.»

Α.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply