Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ανέλαβε ο Άκης Τζουμερκιώτης την ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου με αστρπαιαίες κινήσεις προχώρησε στην πρόσληψη του νέου προπονητή της ομάδας, που είναι ο Άκης Τζουμερκιώτης.
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του σωματείου:
“Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Άκη Τζουμερκιώτη.
Ο Άκης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους προπονητές της νέας γενιάς γεννημένος το 1980 (41 ετών) κάτοχος διπλώματος UEFA A και με προσωπικές αξίες και στόχους που εναρμονίζονται απόλυτα με τον προσανατολισμό και τις προτεραιότητες της διοίκησης.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του μέχρι τώρα έχει επιδείξει πλούσιο έργο έχοντας, περάσει από μεγάλα ποδοσφαιρικά κλάμπ αφήνοντας το στίγμα του. Έχει διατελέσει προπονητής στην ΠΑΕ Γ.Σ. Καλλιθέα στις ομάδες, Κ-17, Κ-20, Γ Εθνική, Football league Β Εθνική.
Ατρόμητο Πειραιά Γ Εθνική, ΠΑΣ Κόρινθος & Ηλιούπολη Γ Εθνική.
Ο νέος προπονητής της ομάδας δίνει πολύ μεγάλη προσοχή στην αξιοποίηση και ανάπτυξη των μικρών αθλητών που προέρχονται από τις ακαδημίες και βασίζει την δουλειά του πάνω σε 3 κορυφαίες προτεραιότητες: εργατικότητα, προσανατολισμό στον στόχο και συνεχή ενημέρωση. Δουλεύει με πάθος, με.σεβασμό στην προσωπικότητα των συνεργατών του, πειθαρχεία και βασιζόμενος σε ειλικρινή σχέση με τους ποδοσφαιριστές επιδιώκει το βέλτιστο.
Η οικογένεια της ΑΕ Μοσχάτου καλωσορίζει τον Άκη Τζουμερκιώτη και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Ο νέος προπονητής θα αναλάβει τα καθήκοντά του από την ερχόμενη Πέμπτη.
Την ομάδα στον αγώνα κυπέλου της ΕΠΣΠ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 01/12/2021 με τον Εθνικό θα καθοδηγήσει ο Αντώνης Καρπούζας με τον Δημήτρη Σαρηγιαννάκη”.