Connect with us

Γ Εθνική

Ανέλαβε ο Μπαξεβάνος στην Επανομή

ην θέση του Κώστα Γαλτσίδη πήρε στο πάγκο των «πρασίνων ο Σπύρος Μπαξεβάνος

Published

on

Το άσχημο ξεκίνημα και τις διαδοχικές ήττες με Φωκικό (3-1 εντός) και ΑΕΛ (3-1 εκτός) πλήρωσε ο Κώστας Γαλτσίδης μέχρι πρότινος προπονητής της Αναγέννησης Επανομής. Οι διοικούντες έλυσαν την συνεργασία μαζί του και την θέση του στο πάγκο πήρε ο πολύπειρος κόουτς Σπύρος Μπαξεβάνος ο οποίος θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα της συμπρωτεύουσας σε νέες επιτυχίες. Ο κ. Μπαξεβάνος στις πρώτες του δηλώσεις σαν τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής τόνισε τα παρακάτω. «Κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Έτσι και εμάς, μας πιέζει ο χρόνος, αφού πλησιάζει το κρίσιμο παιχνίδι με την Καλλιθέα. Δεν είναι ευχάριστο να ξεκινάς με δυο ήττες και προέχει να κερδίσουμε και να αλλάξουμε την ψυχολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, είναι το πρωταρχικό μέλημα. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να περάσει τη φιλοσοφία του κάθε νέος προπονητής. Οι δυσκολίες είναι δεδομένες, φέτος είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στην κατηγορία, με πολλές ισχυρές ομάδες που στοχεύουν ψηλά. Είδα την ομάδα σε κάποια φιλικά και στην πρεμιέρα με τον Φωκικό, υπάρχει καλό υλικό. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση, για να διαχειριστούμε σωστά την πίεση και να έχουμε υπέρ μας τις λεπτομέρειες. Αν σου «βγαίνουν» τα αποτελέσματα και κάνεις καιρό να χάσεις, όπως πέρυσι στα Γιαννιτσά, νιώθεις. άτρωτος! Αλλιώς συμβαίνει το αντίθετο. Θα δουλέψουμε πολύ για να βρούμε ρυθμό και αντοχές για τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν υπάρχει εύκολο ματς και ο κόσμος μας πρέπει να είναι κοντά. Το «κλειδί» για να πετύχουμε είναι η διάρκεια, η φρεσκάδα και το να έχουμε πολλές επιλογές στο ρόστερ, δηλαδή λίγες απώλειες από κάρτες και τραυματισμούς».

                                                                                «Η μοίρα των προπονητών»

Από την μεριά του ο Κώστας Γαλτσίδης που αποτελεί παρελθόν από την Αναγέννηση τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής: «Ίσως είναι λίγο νωρίς για μια τέτοια απόφαση, η οποία μου αφήνει μια πικρία, αλλά γνωρίζω ότι αυτή είναι η μοίρα των προπονητών, όταν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που πρέπει. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Μιχάλη Μπαλασά, τους συνεργάτες και τους παίκτες για τη συνεργασία αυτό το διάστημα και θέλω να επισημάνω ότι η ομάδα έχει ποιοτικό υλικό και μπορεί να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι η συνέχεια να είναι αυτή που πρέπει για την Επανομή».

                                                                             Επανέρχεται ο Κουκουλέκης

Στην εντός έδρας συνάντηση της Κυριακής κόντρα στη Καλλιθέα αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του για πρώτη φορά ο Τάσος Κουκουλέκης, που εξέτισε την ποινή δύο αγωνιστικών. Επίσης το παρών κόντρα στους Αθηναίους αναμένεται να δώσει και ο Σάββας Ταταρίδης.

 

 

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply