Connect with us

stoplekto

Ανέλαβε ο Τάκης Χριστόπουλος τον Βύζαντα Μεγάρων

Published

on

Ο Τάκης Χριστόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Βύζαντα Μεγάρων. Η νέα διοίκηση του ιστορικού συλλόγου, αφού εξέτασε τις επιλογές της, κατέληξε σε ένα πρόσωπο έμπειρο, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα αφού έχει συνεργαστεί με ιδιαίτερη επιτυχία και στο παρελθόν, όταν ο σύλλογος αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική.

Ο ικανός τεχνικός αναλαμβάνει σε μια χρονιά που για τον Βύζαντα η άνοδος είναι πιο μονόδρομος από ποτέ. Και υπάρχει πίστη και αισιοδοξία ότι με τις οδηγίες του η ομάδα θα μπορέσει φέτος να υλοποιήσει τους στόχους της.
Τελευταία βρισκόταν στον Αήττητο Σπάτων(Football League K19), ενώ ακόμα έχει εργαστεί σε ομάδες όπως Ερμινονίδα(Γ’ Εθνική), Τριγλία Ραφήνας(Γ’ Εθνική), Ζευγολατιό(Γ’ Εθνική), Αττικό(Άνοδο στην Α’ Αθηνών), Θεμιστοκλή Αιγάλεω(Α’ Αθηνών), Φωστήρα Ηλιούπολης(Α’ Αθηνών), Αθηναϊκός(Α’ Αθηνών), Αθηναΐδα(Α’ Αθηνών), Σαρωνικός Αίγινας(άνοδο στη Δ’ εθνική), Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών(Άνοδος στη Δ’ Εθνική), Βύζας Μεγάρων(Γ’ Εθνική), Ατρόμητος Αθηνών(Γ’ Εθνική), καθώς και στις Ακαδημίες του Ατρομήτου Αθηνών και του Πανιωνίου.