Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ανέλαβε την ΑΕ Περάματος ο Παύλος Δαούτης

Published

on

Ο καταξιωμένος κόουτς Παύλος Δαούτης, είναι ο προπονητής της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ για την περίοδο 2022 – 2023!
Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ένωσης» κατόπιν ωρίμου σκέψεως, κατέληξε σε συνεργασία με τον Παύλο Δαούτη για την περίοδο 2022 – 2023. Ο Παύλος Δαούτης χαίρει εκτίμησης από τα περισσότερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αφού είχε συνεργαστεί στο παρελθόν τόσο με την Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ σε επίπεδο Ακαδημιών, όσο και με τον Ολυμπιακό Περάματος, έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.
Έτσι, μετά από ολιγόωρη συνάντηση των δύο πλευρών, όπου αναλύθηκαν οι στόχοι του Διοικητικού Συμβουλίου για τη νέα χρονιά, τους οποίους και αποδέχτηκε άμεσα ο προπονητής, δόθηκαν τα χέρια για το κλείσιμο της συνεργασίας. «Είναι μια πολύ καλή επιλογή, αφού ο συγκεκριμένος έμπειρος κόουτς δένει απόλυτα με την χημεία του Συλλόγου μας», δήλωσε η πρόεδρος κ. Ιωάννα Μωρέ.
Ξεκινώντας άμεσα τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ καλωσορίζει τον Παύλο Δαούτη στην οικογένεια της «Ένωσης» και εύχεται να υπάρξει αγαστή συνεργασία, ώστε η ιστορική ομάδα να μπορέσει να επανέλθει στο χώρο της, που δεν είναι άλλος από αυτόν της Α΄ κατηγορίας Πειραιά!
Πέραμα, 5 Ιουλίου 2022
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ