Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ανέλαβε τον ΑΟ Καστέλλας ο Παναγιώτης Κωστής

Published

on

Από το ΔΣ του ΑΟ Καστέλλας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:
“Ένα δικό μας παιδί, ο Παναγιώτης Κωστής θα είναι ο νέος τεχνικός στην ανδρική ομάδα του Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ και θα αντικαταστήσει ένα άλλο δικό μας παιδί τον Βασίλη Βαλλιάνο που έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με τον σύλλογο. Ο “ζωντανός οργανισμός” που ονομάζεται Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ εύχεται στον κύριο Βαλλιάνο κάθε επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας. Θα ανήκει πάντα στην οικογένεια της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ και ποιός ξέρει, μπορεί οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά στο μέλλον!
Όσον αφορά το νέο μας προπονητή, είναι πολύ γνώριμος στην ομάδα καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια ανήκει στο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας ποδοσφαίρου. Να σημειώσουμε ότι για ένα τετράμηνο (από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο) την περίοδο 2019 – 2020 είχε καθήσει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας, στην οποία τώρα επιστρέφει για να την οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών…
Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της ακαδημίας ποδοσφαίρου κύριος Γιάννης Πολίμος που από εδώ και στο εξής αναλαμβάνει καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα!
Η οικογένεια του Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ τους εύχεται καλή επιτυχία στη νέα τους πρόκληση…”