Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανέλπιστη ισοπαλία για Ολυμπιακό και Αγία Παρασκευή

Published

on

Ανέλπιστη ισοπαλία ανάμεσα σε Ολυμπιακό Λιοσίων και Αγία Παρασκευή στο γήπεδο Ιλίου. Η Santa είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, απειλούσε με αξιώσεις την εστία του Στουραΐτη, όμως ένα μεγάλο λάθος του τερματοφύλακα της, Μιχάλη Βασιλάκη, διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Το σκορ άνοιξε στο 33′ ο Καφετζής χάρις την όμορφη ομαδική συνεργασία και πάσα του Νταουτάι προς 26χρονο άσο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, όμως δεν τα κατάφεραν. Παρόλα αυτά, στο ντεμπούτο του Πέτρου Καπώνη οι ‘ερυθρόλευκοι’ δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο και στο 89′ ισοφάρισαν ξαφνικά. Ο Ντατσιωνάκης σέντραρε, ο νεαρός Βασιλάκης δεν μπλόκαρε σταθερά και ο επερχόμενος Κίτσιος ισοφάρισε από κοντά στο τελικό 1-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι του συγκρότημα του Βαγγέλη Ιντζέκαρου αγωνιζόταν από το 65′ με παίκτη λιγότερο λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Κράσι για διαμαρτυρία. Έτσι, παρέμεινε στους πέντε πόντους η Santa στην δέκατη θέση και ο Ολυμπιακός στην δωδέκατη έχοντας τέσσερις βαθμούς.

Διαιτητές: Γεωργής Α., Νικολαδός Σ., Κουντουρέλης Γ.

Ολυμπιακός (Πέτρος Καπώνης): Στουραΐτης, Δούκας (58′ Μιρτσέα), Παπαδόπουλος (58′ Κολιοπάνος), Ξενάκης, Σαξανίδης, Γιάκας, Παπαθεοδώρου (46′ Δελόλμας), Ντατσιωνάκης, Κίτσιος, Κωνσταντινίδης, Καρύδης.

Santa (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Βασιλάκης, Τζίτζης, Αλευρής Α., Αναγνωστόπουλος, Σταματέας, Τσώνης, Κράσι, Καφετζής, Νταουτάι (85′ Μυλωνάς), Καρβούνης (80′ Τσοπανάκος), Ξηντάρας (90′ Κάππος).