Connect with us

5ος Όμιλος

Ανίκητος..ο ΑΟΤ Αλίμου 2-1 τον Ιωνικό

Published

on

Ακόμη ένα βήμα…για την κατάκτηση του τίτλου έκανε ο ΑΟΤ Αλίμου που νίκησε στο μεγάλο ντέρμπι τον Ιωνικό (2-1) και παρέμεινε στην κορυφή!
Είχε στείλει το μήνυμα του την προηγούμενη αγωνιστική όταν και κέρδισε τον Πανελευσινιακό και χθες καλούνταν να επιβεβαιώσει ότι η κορυφή δεν τον… ζαλίζει. Ο ΑΟΤ Αλίμου φρόντισε να δικαιώσει τους υποστηρικτήτες του καθώς με τη νίκη που σημείωσε κόντρα στον αξιόμαχο Ιωνικό με 2-1 παρέμεινε στην κορυφή του 5ου ομίλου και αποκτά πλέον σαφές προβάδισμα για την κατάληψη της 1η θέσης που οδηγεί στην Football League.

Αντίθετα, οι Νικαιώτες βλέποντας τον σύλλογο από τα νότια προάστια να ξεφεύγει εννέα βαθμούς ουσιαστικά λένε αντίο στον τίτλο. Μπροστά σε περισσότερους από 1300 φιλάθλους εκ των οποίων οι 750 ήταν οπαδοί των φιλοξενούμενων, το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα, μπορεί να μην βρέθηκε σε καλή ημέρα ωστόσο η νίκη που ήταν το ζητούμενο ήρθε γεγονός που σκόρπισε χαμόγελα στις τάξεις του συλλόγου.
Τόσο ο ΑΟΤ Αλίμου όσο και ο Ιωνικός έδειξαν πως πρόκειτια για δυο αρκετά ποιοτικές ομάδες που έχουν πλάνο στο παιχνίδι τους και δικαίως πρωταγωνιστούν. Παρ’ όλα αυτά, η τύχη χαμογέλασε στους γηπεδούχους οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα παιδικά λάθη που πραγματοποίησε σε ακόμη ένα ματς η αμυντική γραμμή του Ιωνικού.

Παράλληλα, η καρδιά των ”μπλε” μπήκε στη θέση τους στα τελευταία λεπτά όταν είδαν τον αρχηγό των φιλοξενούμενων, Γιάννη Χρυσάφη, να στέλνει τη μπάλα από τα έντεκα βήματα ψηλά άουτ.  Το ματς ξεκίνησε με τον Ιωνικό να έχει την υπεροχή χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 22′ με τον Μαρουκάκη. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Ηλία Καλοπήτα ισορρόπησαν και κατάφεραν να ηγηθούν του παιχνιδιού. Στο β’ μέρος το συγκρότημα του Κώστα Παρθενίου έπαιξε πιο παθιασμένα και κατάφερε να φέρει το ματς στα μέτρα του. Στο 62′ ο Ηλίας Καλοπήτας πέρασε στο γήπεδο τον Παναγιώτη Δρυμούση και 13′ αργότερα ο Πειραιώτης άσος ήταν το πρόσωπο που σέρβιρε το νικητήριο γκολ στον Σαπαλίδη, δικαιώνοντας τον νεαρό προπονητή για την επιλογή του.
Γκολ: 35′ Σαγανάς με πλασέ μετά από κακή συνεννόηση του Γρομητσάρη με τον Μπαμπανιώτη, 75′ Σαπαλίδης από κοντά μετά από κλέψιμο του Δρυμούση σε λάθος του Κορακάκη – 57′ Χρυσάφης με ωραίο σουτ

Χαμ. Πέν.: 87′ Χρυσάφης (άουτ, το κέρδισε ο Μπερνιδάκης)

Διαιτητές: Σέζος, Ναλμπάντης-Πεντζερετζής (Κιλκίς)

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Δάρρας, Γαρβιήλ, Γούλας, Καλλιπολίτης (82′ Μπούκουρης), Καραμέρης, Σαπαλίδης (90′ Μανωλιάδης), Μπραντάν (62′ Δρυμούσης), Σαγανάς

ΙΩΝΙΚΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Μπαμπανιώτης, Ατματσίδης, Σκλιοπίδης, Κορακάκης, Γρομητσάρης, Σιμιτσής (70′ Κατσαβριάς), Βασιλείου (80′ Μπεκατώρος), Παπασπύρος, Μαρουκάκης, Χρυσάφης, Τσαρκάνι (54′ Βουτσιώτης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply