Connect with us

3ος Όμιλος

Αναγέννηση Καρδίτσας: Όλα για όλα στο ματς της χρονιάς

Published

on

Το ματς… της χρονιάς δίνει το απόγευμα της Κυριακής (30/5, 17:00) στο Λιτόχωρο η ΑΣΑ, καθώς θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Καρίτσας με την οποία συγκατοικεί στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Είναι ένας τελικός για τους “κιτρινόμαυρους” που θα τα δώσουν όλα για τη νίκη με σκοπό να “καθαρίσουν” τον τίτλο…
Άλλωστε σε αυτό το παιχνίδι παίζονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Θυμίζουμε πως ο Καρδιτσιώτικος σύλλογος βολεύεται και με την ισοπαλία, αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί της αντιπάλου στη διαφορά τερμάτων.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι για το τρίποντο θέλοντας να δώσουν χαρά και στους φιλάθλους. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα με τον Αλέξανδρο Κούρτογλου να ζητά προσοχή και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Η αποστολή που αποτελείται από 27 ποδοσφαιριστές (θα ανακοίνωθεί η 20άδα λίγο πριν τη σέντρα) θα αναχωρήσει σήμερα στις 18:30 με προορισμό την Λεπτοκαρυά, όπου θα υπάρξει διανυκτέρευση στο “Poseidon Palace”.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΣΑ:

Τσάμης (Τ), Θεολόγης Μ. (Τ), Μπουρούσης (Τ), Μπακρατσάς, Αρχοντής, Νίκιτς, Κουτρομάνος, Μπιτέλης, Ξέρρας, Νόνης, Τζέκος, Λώττας, Κοντοβάς, Χασομέρης, Γκουγκούδης, Ζάγκος, Τσιρογιάννης, Αναγνώπουλος, Πολίτης, Μπακαδήμας, Κοντός, Θεολόγης Β., Σκέντζος, Ματέο, Κοντογιώργος, Καρακλάγιτς, Μπλαντένοβιτς.

Πηγή: karditsasport