Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αναγέννηση Μοσχάτου – Αμφιάλη 0-1

Published

on

Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση η Αμφιάλη πέρασε νικηφόρα από το Μοσχάτο όπου επικράτησε με 0-1 της Αναγέννησης. Οι πρωτοπόροι με την εμπειρία τους κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη απέναντι στους γηπεδούχους που είχαν πολύ καλή απόδοση αλλά ήταν αδύναμοι επιθετικά.

Ουσιαστικά μόνο μια φορά απείλησαν την εστία των φιλοξενούμενων στο 9’ αλλά ο Παγώνης εξουδετέρωσε το σουτ του Οικονομάκη.

Οι Αμφιαλιώτες στο39’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Ψοΐνου ο Δανασής έπιασε κεφαλιά που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 58’ όταν ο Αθανασιάδης έκανε λάθος γύρισμα με το κεφάλι στον τερματοφύλακα , παρενέβη ο Νέλα που είχε μπει σαν αλλαγή στο 46’ και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Οι Μοσχατιώτες προσπάθησαν για την ισοφάριση στη συνέχεια αλλά ήταν ακίνδυνοι επιθετικά . Αντίθετα η Αμφιάλη έβγαινε πιο εύκολα στην αντεπίθεση . Στο 88’ το σουτ του Κίτσιου απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Βαβάκας.

Άψογος ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧ.: Βαβάκας, Δωρογιάννης, Παπαϊωάννου, Παπαθανασίου, Παπέλης( 78’ λ.τρ. Τόττης Κ), Αθανασιάδης, Γουάτσοπ, Κούτρης( 57΄Καζαντζής) , Καρακάσης( 88’ Μπαλαμπάνης ) , Καραπατάς( 63’ Ρούσσος) , Οικονομάκης .

ΑΜΦΙΑΛΗ: Παγώνης, Ψωΐνος, Μπακοθανάσης Σ., Γεωργακόπουλος, Μπέρτζος, Ζαχαρίου, Κούμπρια( 55’ Μπακοθανάσης Σ.), Φύπε(78’Χονδρουδάκης ) Δανασής( 46’ Νέλα) , Κίτσιος, Ρούπι( 78’ Κουρκούτης)