Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αναγέννηση Μοσχάτου- ΑΟΚ Φαλήρου 0-3

Published

on

Γερά στο κόλπο της ανόδου μπήκε ο ΑΟΚ Φαλήρου, καθώς μετά από  μια παλληκαρίσια εμφάνιση κατέβαλε με 3-0 την αναποτελεσματική και άτυχη Αναγέννηση Μοσχάτου. Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη νίκη του ΑΟΚ Φαλήρου επί της Αναγέννηση σε διάστημα τριών βδομάδων, καθώς την είχε καταβάλει και στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής με 3-2 στο Μοσχάτο.

Οι Τζιτζιφιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Ντρούγκα(18’) και Σταμούλη(29’).

Στο 66’ η ομάδα του Δημήτρη Κριμιτζά έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Σερετίδη με δεύτερη κίτρινη, ωστόσο κατάφεραν και με αριθμητικό μειονέκτημα να σημειώσουν και τρίτο γκολ με τον Ντρούγκα στο 69’.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Δαμιανάκη για αποβολή του Σαρδέλη στο 71’, σε μαρκάρισμα στον Ντρούγκα, που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Γιώτης, Ταχιράι(47’ Καραπατάς) Ρίζος, Καπούλας(62’ Σινάνι), Σαρδέλης, Λάμπρου, Στέργιος Ζαχαρίας, Νελάι, Βασίλι(62’ Οικονομίδης), Τόττης.

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Παλυβός, Μιχάλης, Γκατζάς, Σιάκουλης, Μπαϊρακτάρης, Σερετίδης, Ρόντο, Καραγιάννης(90’ Σαριδάκης), Σταμούλης,(77’ Μπαχά), Μαρκαντζινός(60’ Κάππος), Ντρούγκας(88’ Γρυπάρης).