Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αναγέννηση Μοσχάτου- Ηρακλής Νίκαιας 1-3

Published

on

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ηρακλής Νίκαιας που επικράτησε με 1-3 της Αναγέννησης στο Μοσχάτο. Μια νίκη που οι ποδοσφαιριστές αφιέρωσαν στον πρόεδρο τους Φώτη Κοκόση που είχε τα γενέθλια του. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 6’ με κοντινό σουτ του Πεκόφ. Οι Μοσχατιώτες ισοφάρισαν στο 27’ με ψηλοκρεμαστή σέντρα σουτ από πλάγια θέση του Παπαθεοδώρου , που αιφνιδίασε τον Σαπάτη. Παραλίγο μάλιστα να πάρουν και το προβάδισμα στο 33’ όταν ο Οικονομάκης μόνος του πλάσαρε αλλά η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι. Οι Νικαιώτες σαφώς ανώτεροι στην επανάληψη «καθάρισαν » τους γηπεδούχους μέσα σε λίγα λεπτά . Στο 53’ ο Κουβάτσος που είχε μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι με πλασέ «ζευγάρωσε» τα τέρματα της ομάδας του για να σημειωθεί το τελικό 1-3 στο 59’ με προβολή του Χριστοδούλου μετά από σέντρα του Νταλάκου.

Πολύ καλή η διαιτησία του Ζησιμόπουλου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Βαβάκας, Παπαθεοδώρου, Μεταξάς( 58’ Σακελλαρίου), Παπέλης, Παπαθανασίου, Καρανάσος(66’ Μπούκοβι), Αθανασόπουλος, Παππάς, ΟΙκονομάκης Ρούσσος( 73’ Αμπτελμεσέι) , Καζαντζής( 73’ Παππάς)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Σαπάτης, Παπαθανασάκης, Δοξακόπουλος, Γκαϊδογιάννης, Μπόγρης, Χριστοδούλου( 73’Βοργιάς) Ντομπρίν( 70’ Πιστιόλας) , Νταλάκος, Γραμματόπουλος( 46’ Κουβάτσος) , Κατσάνης ( 87’ Παπαμακαρίου) , Πεκόφ .