Connect with us

stoplekto

Αναγέννηση Μοσχάτου: “Ό,τι άλλη απόφαση ληφθεί, θα είναι σκάνδαλο…”

Published

on

Από την Αναγέννηση Μοσχάτου και τον Παναγιώτη Ορφανό λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Ανακοίνωση απάντηση στα λεγόμενα του Σαρωνικού. Αυτά που γράφουν δεν έχουν καμιά σχέση με την αλήθεια. Η Αναγέννηση Μοσχάτου έκανε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή. Για μη επανέκδοση δελτίου, που είχε λήξει η άδεια παραμονής. Και όχι για τη φιλοξενία, η οποία ήταν πράγματι άψογη. Αναφέρουν για ενημέρωση του γιατρού, του παρατηρητή, των εποπτών και όχι τον αρχηγό της ομάδος πριν την έναρξη. Η ενημέρωση έγινε στο τέλος του παιχνιδιού, από το διαιτητή, όταν διάβασε το φύλλο αγώνος στους αρχηγούς. Όσα γράφονται και λέγονται είναι άλλα λόγια για να λέμε. Η ουσία είναι ότι ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με ημερομηνία στο δελτίου, η οποία είχε λήξει. Ό,τι άλλη απόφαση ληφθεί, θα είναι σκάνδαλο, γιατί υπάρχει δεδικασμένο.

Κι εμείς στο μέλλον, δεν θα επανεκδώσουμε δελτίο αλλοδαπού, αλλά θα έχουμε την άδεια παραμονής στην τσέπη μας και θα την παρουσιάζουμε στο διαιτητή και θα παίρνουμε παράγοντα της ΕΠΣ Πειραιά, για να μας δίνει την έγκρισή του.

Η εμπιστοσύνη στην Πειθαρχική που γράφουν ότι έχουν, δεν την είχαν στην προηγούμενη απόφαση Σαρωνικός- Αετός, που πήγαν στην ΕΠΟ. Εμείς δηλώνουμε από τώρα, θα πάμε μέχρι τέλους”.