Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αναγέννηση Πετρούπολης – Αθηναΐδα 2-2

Published

on

Συγκλονιστικό παιχνίδι σήμερα στην Πετρούπολη ανάμεσα στις δυο αήττητες ομάδες του Δ’Ομίλου της Γ’ κατηγορίας.Αναγέννηση Πετρούπολης-Αθηναίδα έμειναν τελικά στο 2-2.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι χωρίς να είναι καλύτεροι προηγήθηκαν στο σκορ από μια αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων στο 6′  με σκόρερ τον Δαγκλή και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 41′  με σκόρερ τον Γκελμπέση.Στοδεύτερο μέρος η ιστορική ομάδα της Κυψέλης έκανε φοβερό ντεμαράζ και δείχνοντας την τεράστια ποδοσφαιρική ποιότητα που διαθέτει γρήγορα ισοφάρισε σε 2-2

.Η αρχή έγινε στο 56′ με τον πολύπειρο και καλύτερο παίχτη του γηπέδου σήμερα Σπύρο Τουμάση και στο 69΄ με ένα παλικαρίσιο γκολ ο Βαγγέλης Πούλιος έφερε τον αγώνα στα ίσια.

Από εκεί και πέρα υπήρξε μονόλογος της Αθηναίδας χωρίς όμως να μπορέσει να κάνει την μεγάλη ανατροπή.Έτσι η διαφορά των δυο ομάδων παρέμεινε στα ίδια επίπεδα με την Αθηναίδα να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Αναγέννηση:Πλάκα,Χριστοδουλάκης,Γεωργόπουλος,Βαλοδήμος,Παπαδημητρίου(Caushi 77′)Ορφανάκος,Γκελμπέσης,Νικάι (Λαμπρόπουλος 46′)Ζούμης,Παπαδόπουλος(Τσικριτέας 66′)Δαγκλής.

Αθηναίδα:Πουλίδη,Κούρτι,Καρποντίνης,Καραμανίδης,Κινδιλίδης(Λενγκος 46′)Ντίσο,(Στρατικοπουλος77΄),Σιάνι,Μπίκοφ,Τουμάσης,Πούλιος,Βαγγελής(Δουδουμόπουλος 46΄)