Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αναγέννηση Πετρούπολης: Καταδικάζουμε κάθε μορφής βία, ψευδές, αναληθές και αβάσιμο το περιστατικό

Published

on

Από την διοίκηση της Αναγέννησης Πετρούπολης λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση….

<< Το Δ.Σ  της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίαιης συμπεριφοράς και έχει πράξει, ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την αποτροπή τέτοιων ενεργειών από όπου και αν προέρχονται.

Συγκεκριμένα σχετικά με το συμβάν της 16ης Μαρτίου 2023 όπου φέρονται να συνεπλάκησαν οπαδοί της ομάδας μας με προπονητή έτερης ομάδας της Πετρούπολης, σας δηλώνουμε τα ακόλουθα:

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας  enikos.gr όπου αναφέρονται τα παρακάτω περιστατικά “Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο πρόεδρος της ομάδας «Αναγέννηση Πετρούπολης» μαζί με άλλους τρεις παράγοντες και 15 ακόμη άτομα, «μπούκαραν» το απόγευμα της Πέμπτης 16/3 στο γήπεδο ποδοσφαίρου “Αλκυών” όπου είχε προπόνηση η αντίπαλη ομάδα «Ειρήνη Πετρούπολης” και επιτέθηκαν στον 31χρονο προπονητή. Αφού τον χτύπησαν με μπουνιές στο πρόσωπο και στο σώμα, τράπηκαν σε φυγή.” σας δηλώνουμε ότι το εν λόγω περιστατικό είναι ψευδές, αβάσιμο και αναληθές, καθώς οι παράγοντες της Αναγέννησης Πετρούπολης ουδέποτε έχουν εμπλακεί στο εν λόγω συμβάν, ούτε και σε αντίστοιχα περιστατικά βίας. >>