Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αναγέννηση Πετρούπολης: Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος

Published

on

Η χτεσινή ήττα της Αναγέννησης Πετρούπολης από τον Άτλαντα Κυψέλης κρατάει την ομάδα της Αναγέννησης Πετρούπολης σε δύσκολη θέση στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Στις τάξεις της ομάδας πάντως υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση της ομάδας και την προσπάθεια όλων των παιχτών. Όπως τονίζουν, δέχτηκαν ένα γκολ νωρίς, και πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους, αλλά δεν τα κατάφεραν. Θεωρούν ότι χάθηκε μια μάχη, αλλά δεν χάθηκε ο πόλεμος, και υπάρχει αισιοδοξία και πίστη ότι η ομάδα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

Παράλληλα θέλουν να τονίσουν την άριστη φιλοξενία των ανθρώπων της γηπεδούχου ομάδας, που παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης ήταν άψογοι στη συμπρωτεύουσα τους απέναντι στην αποστολή της ομάδας. Εύχονται καλή συνέχεια στην ομάδα της Κυψέλης, ενώ παράλληλα απευθύνουν τα συγχαρητήρια τους στο διαιτητικό τρίο από το οποίο δεν υπάρχει κανένα παράπονο.

Πλέον το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Ιπποκράτη, με την νίκη σε αυτό το παιχνίδι να θεωρείται μονόδρομος.