Connect with us

4ος Όμιλος

Αναγέννηση-Τρίγλια 1-1

Published

on

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι Αναγέννηση Ιεράπετρας και Τρίγλια Ραφήνας έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους Κρητικούς να ολοκληρώνουν το πρωτάθλημα με επτά βαθμούς και τους κιτρινόμαυρους να τερματίζουν στην 8η θέση έχοντας συγκεντρώσει 33 βαθμούς.  Το συγκρότημα του Στάθη Ασλάνογλου το οποίο παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του άνοιξε το σκορ στο 20′ με γκολ του Ζέκιο, ενώ στο 58′ ακυρώθηκε γκολ του Βεστάκη μετά από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ. Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι πίεσαν με δεδομένο ότι ήθελαν να κλείσουν τη σεζόν με θετικό αποτέλεσμα και κατάφεραν να ισοφαρίσει στο84′ με τον Βαρελάκη. Μάλιστα, εάν ήταν λίγο πιο τυχεροί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν πανηγυρίσει και τη νίκη αφού 4′ αργότερα ο Δεδελετάκης είχε δοκάρι 

Διαιτητές: Κυρίτσης (Δωδεκανήσου), Δασκαλάκης-Τρουλινός (Ηρακλείου)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Νίκος Δεδελετάκης): Αλευράς, Γ. Χρυσοφάκης, Κ. Λαμπράκης, Παϊσανίδης, Χατζάκης, Χάιντερ (81′ Βαρελάκης), Κων. Λαμπράκης, Χαρικιόπουλος, Δεδελετάκης, Κωνσταντίνου (64′ Μάρκου), Ρ. Χρυσοφάκης (46′ Λιλάι)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Στάθης Ασλάνογλου): Πορής, Σολδάτος (70′ Σικάς), Μεϊμάρογλου, Λαζούρας (60′ Μάργαρης), Βατίστας, Σκαφίδας, Τσέπας, Ζέκιο, Κότσι (70′ Καραπάνος), Μάντζης, Βεστάκης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply