Connect with us

stoplekto

Αναδάσωση σε πληγείσες περιοχές από την Α.Π.Σ.Ε ΑΜΦΙΑΛΗ

Published

on

Από την διοίκηση της ΑΠΣΕ ΑΜΦΙΑΛΗ εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου:

«Ολόκληρο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παρακολούθησε τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ανατολική Αττική , Αγίους Θεοδώρους , Κινέττα και όχι μόνο. Με σεβασμό στο πρόσωπο όλων αυτών που χάθηκαν και έχασαν και τις περιουσίες τους , το ΔΣ αποφάσισε να μην προβεί σε Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις για όλες τις προηγούμενες εβδομάδες.
Στη συνέχεια της παραπάνω απόφασης το ΔΣ και τα μέλη της Α.Π.Σ.Ε Αμφιάλη αποφάσισε ομόφωνα όλα τα τμήματα της σε όλες τις ηλικίες να συμμετέχουν στην αναδάσωση στο Πανόραμα της Κινέττας στις 23-9-2018 .
Έτσι, την Κυριακή (23/09) αθλητές ,γονείς και φίλοι του Συλλόγου, με πρωτοβουλία και ευθύνη διοίκησης της ΑΠΣΕ Αμφιάλης, αναμένεται να συμπράξουν σε μία μεγάλη δασική έκταση στην καρδιά του Πανοράματος κοντά στη παλαιά Εθνική Αθηνών Κορίνθου στη περιοχή της Κινέττας του Δήμου Μεγαρέων.
Πρόκειται για μια σημαντική προσπάθεια αναδάσωσης της καμένης περιοχής με 500 περίπου δενδρύλλια. Με βασικό αρωγό της προσπάθειας αυτής, την εταιρία του κυρίου Γ. Μπήτρου η οποία προσφέρει τα παραπάνω δενδρύλλια.
Η προσπάθεια αυτή θα γίνει με την καθοδήγηση και την βοήθεια των έμπειρων ανθρώπων του Δασαρχείου και Δήμου Μεγαρέων.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply