Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αναδιάρθρωση στην ΑΕ Σαλαμίνας

Published

on

Αναδιάρθρωση Δ.Σ., πυρετώδεις προετοιμασίες και χαμόγελα αισιοδοξίας στην Αθλητική Ενωση Σαλαμίνας στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Πρόεδρος αναλαμβάνει  ο Βασίλης Θεολόγος από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου. Αντιπρόεδρος θα είναι  ο Κωνσταντίνος Γκιόκας , Γενικός Γραμματέας ο Κώστας Καραγιάννης, και  Γενικός Αρχηγός ο Γιάννης Καρποντίνης. Στη θέση του Ειδικού Γραμματέα ο Γεώργιος Βουκούτης.

Ο Γιάννης Τσάμης αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών , έχοντας στο πλευρό τον πρώην πρόεδρο Πέτρο Αναστασίου. Στον τομέα των υποδομών δίνουν τεράστια  σημασία στην ομάδα
Στόχος του συλλόγου είναι  η αναγέννηση της ομάδας  με την στήριξη των δικών της παιδιών και αντιστρόφως κάθε δυνατή υποστήριξη από το Δ.Σ. στους νεαρούς ποδοσφαιριστές  για την επίτευξη των στόχων τους.
Προπονητής της αντρικής ομάδας  συνεχίζει ο Παναγιώτης Κουτσούκος με συνεργάτη τον Δημήτρη Γραμματικό που θα είναι προπονητής του εφηβικού και παιδικού τμήματος .

Προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Γιώργος Βάρκας

, ενώ στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου πολύτιμη θα είναι η συμμετοχή του Ηλία Δαβίδι σε ρόλο γυμναστή.