Connect with us

stoplekto

Ανακοίνωσαν μεταγραφές τα Ιλίσια 2004

Published

on

Ανακοίνωση για τις μεταγραφές της νέας σεζόν εξέδωσαν τα Ιλίσια 2004 που αναφέρουν τα παρακάτω:

Το μεγάλο μπαμ έγινε με τον Πάρη Μάλαϊ , ο οποίος ήθελε να είναι  εδώ και χρόνια στο δυναμικό της ομάδας μας . Ένα παιδί διαμάντι και ένας πολύ καλός αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής στην άμυνα . Τον γνωρίζουμε από 6 ετών.  Η διαδρομή του σαν παίκτης είναι στον Ερμή Ζωγράφου , Άρη Βύρωνα . Η τελευταία του ομάδα ο Αστέρας Ζωγράφου και ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο της ομάδας κο Τζανή  για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή .

Επίσης στο δυναμικό της ομάδας προστέθηκε ο Γιάννης Τζουμάνης ( αμυντικό χαφ) , ένας εξαίρετος χαρακτήρας και παίχτης .

Επιπλέον , προστεθήκαν 2 ποδοσφαιριστές από τον Μικρασιατικό , ο Άρης Μπιτης ( σέντερ μπακ ), φιλότιμος παίχτης και μεγάλο ταλέντο και ο  τερματο φύλακας Χρήστος  Λώλος . Και εδώ να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μιχαηλίδη .

Μια ακόμα προσθήκη, ή επιστροφή καθώς ήταν στην ομάδα μας πολλά χρόνια πριν ,  είναι και ο Γιώργος Παναγόπουλος ( αμυντικό χαφ ) από τον Άρη Βύρωνα . Ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Τσακανίκα για την παραχώρηση του .

Τέλος , αποκτήθηκαν οι Βασίλειος Μιτσιος ( αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου ) και  Σάββας  Γκέσογλου (τερματοφύλακας)  ως ελεύθεροι ποδοσφαιριστές .

Τους καλωσορίζουμε όλους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

Σήμερα η ομάδα μας δίνει το πρώτο της φιλικό με την Λαύρα Αργυρούπολης στις 19,00 στην Αργυρούπολη.