Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωσαν την συνεργασία τους ΑΟ Χαϊδαρίου και ΑΕ Λύκοι…

Published

on

Τα Δ.Σ. των σωματείων «Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ» ΚΑΙ « Α.Ε. ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ» ανακοινώνουν την από κοινού συνεργασία τους για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου ποδοσφαιρικού μοντέλου εξέλιξης και ανάδειξης νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Ως διοικήσεις των σωματείων, πιστεύουμε ότι η εποχή επιτάσσει υγιείς συνεργασίες και συλλογικές προσπάθειες ώστε όλοι μαζί να κτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο Χαϊδάρι.
Βαδίζουμε λοιπόν μπροστά σε ένα δύσκολο εγχείρημα και ευελπιστούμε αυτή μας η προσπάθεια να αποτελέσει απαρχή και για άλλες ευρύτερες συνεργασίες στο μέλλον.

Μία ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ που θα κρατάει οδηγό τις αρχές του αθλητισμού, την συμμετοχή, την ομόνοια, την ισότητα, την συνεργασία, την άμιλλα και την κοινή προσπάθεια. Χωρίς ανούσιους ηγεμονισμούς και αντιπαραθέσεις, χωρίς ίχνος συγχωνεύσεων ή διάλυσης υπαρκτών αθλητικών συλλόγων.

Αποφασίσαμε να χαράξουμε πορεία, προς ανώτερες ποιοτικά συνθήκες λειτουργίας, προκειμένου να διατηρηθεί το ποδοσφαιρικό δυναμικό και η πολύχρονη ποδοσφαιρική παράδοση της πόλης μας.

Οι Ακαδημίες των συλλόγων  θα πορευτούν κάτω από μία ενιαία αντίληψη λειτουργίας και ο ξεκάθαρος στόχος είναι στο άμεσο μέλλον να επανδρώνουν τις δύο αντρικές ομάδες. Ο στόχος είναι  οι εκατοντάδες  ποδοσφαιριστές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες , να χωριστούν με ποιοτικά χαρακτηριστικά σε μονές ηλικίες , γεγονός που δίνει την δυνατότητα άμεσης υλοποίησης αυτού του μοντέλου.

Τα επόμενα βήματα αυτού του σημαντικού εγχειρήματος θα κληθεί να τα υλοποιήσει μια κοινά αποδεκτή επιτροπή, που θα ανακοινωθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Είμαστε σίγουροι ότι το εγχείρημα θα αγκαλιαστεί από όλους τους γονείς των σωματείων, καθώς και από άλλους, που προβληματίζονται από την σημερινή πολυδιάσπαση και τον κατακερματισμό και θεωρούν ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Ξέρουμε ότι αυτοί θα είναι το στήριγμα μας στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Σε αυτούς στηριζόμαστε και σε αυτούς και μόνο θα λογοδοτούμε.

Οι διοικήσεις, οι αθλητές και όλα τα παιδιά αφήνουμε οριστικά στο παρελθόν τυχόν διαφορές….και όλα τα παιδιά μας είναι συμπαίκτες !!