Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωσαν χορηγό τα Πετράλωνα

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε η διοίκηση των Πετραλώνων…

Το Car and Driver χορηγός στην ΑΕ Πετραλώνων

 

Η ΑΕ Πετραλώνων ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την συνεργασία της με το CAR and DRIVER που αναλαμβάνει τη χορηγία στην φανέλα της σεζόν 2022-2023. To CAR AND DRIVER, ο μεγαλύτερος αυτοκινητικός τίτλος στον κόσμο έχει καταξιωθεί στην ελληνική αγορά από το 1989 κερδίζοντας το αναγνωστικό κοινό με την αξιοπιστία του, τις εμπεριστατωμένες δοκιμές και τις απόψεις με κύρος. Την έντυπη έκδοση του Car and Driver εμπιστεύονται χιλιάδες αναγνώστες κάθε μήνα για την ενημέρωσή τους, ενώ καθημερινά για τους χρήστες του διαδικτύου το σάιτ www.caranddriver.gr προσφέρει άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις στην αυτοκίνηση.

 

Η στενή συνεργασία με την HEARST, αυτόν τον δημοσιογραφικό κολοσσό, παρέχει στην ελληνική έκδοση, έντυπη και ηλεκτρονική, πρόσβαση σε ένα μοναδικό πληροφοριακό υλικό με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ποιοτικού περιεχομένου.

 

Επιπρόσθετα, οι τεχνολογικές τάσεις, τα θέματα περιβάλλοντος και ασφάλειας, αποτελούν βασική ατζέντα της θεματολογίας του Car and Driver, όπως και η επιλογή μιας καθημερινής ειδησεογραφίας που αξίζει να διαβάζεται.

Το Car and Driver, το Νο1 περιοδικό στον κόσμο με την πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα συναντά την ιστορική ομάδα της ΑΕ Πετραλώνων σε μια συνεργασία για την στήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!