Connect with us

stoplekto

Ανακοίνωσε Βασ. Ιωαννίδη ο Ηρακλής Νίκαιας

Published

on

Την πρόσληψη του προπονητή Βασίλη Ιωαννίδη έκανε γνωστή η διοίκηση του Ηρακλή Νίκαιας.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του Ηρακλή Νίκαιας κατόπιν ώριμης σκέψης, αποφάσισε την έναρξη συνεργασίας με τον Βασίλη Ιωαννίδη, παραδίδοντας σε ένα πολύπειρο προπονητή το τιμόνι της ομάδας του Ηρακλή, ελπίζοντας πως θα δώσει αγωνιστική πνοή και ανάταση στον Ηρακλή, κάνοντας τον να ξεπεράσει τη δύσκολη αγωνιστική περίοδο που διανύει,σκαρφαλώνοντας σε υψηλότερες βαθμολογικά θέσεις στον όμιλο.
Ο προπονητής Ιωαννίδης θα συνεργαστεί με τον Θεολόγο Ρενιέρη, ο οποίος θα αποτελέσει το νέο γυμναστή της ομάδας.
Ο νέος προπονητής έχει αναλάβει καθήκοντα από την προηγούνενη Κυριακή όπου και δόθηκε φιλικός αγώνας με την Ένωση Ρέντη και προπόνησε την εβδομάδα που πέρασε την ομάδα, ώστε να αποκτήσει γρήγορα γνώση των παιχτών και του αγωνιστικού επιπέδου της ομάδας.Για το λόγο αυτό οι προπονήσεις συνεχίζονται ασταμάτητα και την Κυριακή αυτή θα γίνει η διεξαγωγή ενός ακόμα φιλικού στο γήπεδο Νικολαίδης με την Αμφιάλη σε μια προσπάθεια διατήρησης ενός καλού αγωνιστικού ρυθμού ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον προπονητή Β. Ιωαννίδη και σαν διοίκηση θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε και περαιτέρω το ρόστερ της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου”.