Connect with us

5ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Ευαγγέλου ο Εθνικός Πειραιά

Published

on

Μια ημέρα μετά την πρόκριση του Εθνικού Πειραιά στο Κύπελλο στην διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αρτάκη, η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου στόπερ, Ηλία Ευαγγέλου.

Ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει αρκετά καλά τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Τερεζόπουλο ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Παναρκαδικό, Καλλιθέα, Σπάρτη, Αστέρα Τρίπολης όντας επαγγελματίας.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ναυπακτιακός Αστέρας.

Το δελτίο τύπου

Η Διοικούσα επιτροπή του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Ευαγγέλου.

Ο 22χρόνος (18.05.1997) υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός υπήρξε διεθνής με τις ομάδες της  Εθνικής Νέων και  Ελπίδων, ήταν επαγγελματίας στον Αστέρα Τρίπολης -έχοντας αγωνιστεί με την ομάδα της Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Superleague και στο κύπελλο – ενώ έχει εμπειρία της κατηγορίας έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν και σε Καλλιθέα, Σπάρτη, Παναρκαδικό και Ναυπακτιακό Αστέρα.
Ήδη ο νεαποκτηθείς ποδοσφαιριστής πέρασε απο ιατρικές εξετάσεις και τέθηκε αμέσως στην διάθεση του προπονητή της ομάδας  παίρνοντας μέρος στην απογευματινή προπόνηση.
Ήταν μια ακόμα επιθυμία και επιλογή του κόουτς Τερεζόπουλου για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας στην οποία είχε διαπιστώσει κάποια προβλήματα, την οποία η Διοικούσα Επιτροπή  ικανοποίησε άμεσα.