Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωσε Καλούδη η Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ, η ΔΙΑΝΑ φρόντισε να θωρακίσει τα μετόπισθεν. Ο πρόσφατος σοβαρός τραυματισμός του τερματοφύλακα Χρήστου Λώλου, οδήγησε τον πρόεδρο Γιάννη Ζευγίτη και τους συνεργάτες του, στην απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα.

Η επιλογή ήταν εύκολη, αφού βρέθηκε στο δρόμο του συλλόγου ένας φέρελπις τερματοφύλακας. Πρόκειται για τον δεκαοκτάχρονο Νίκο Καλούδη, ύψους 1.88μ και πρωτοετή φοιτητή του ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Ο Νίκος, που διακρίνεται στις φωτογραφίες με την φανέλα της ΑΕΚ και έχοντας στο πλευρό του τον β’ αντιπρόεδρο της ΔΙΑΝΑ κύριο Νίκο Βαλκανά, αποτελεί ελπίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ήταν περιζήτητος μεταξύ των αθηναϊκών ομάδων.

Ο Νίκος είχε συμμετοχές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες έως και την Κ19 της ΑΕΚ, όπως επίσης και σε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Αποτέλεσε τερματοφύλακας στην διοργάνωση της UEFA Youth League (Champions league) με την Κ19 της ΑΕΚ. Συμμετείχε και κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο (σχολικό)πρωτάθλημα με την ομάδα της «Νέας Γενιάς Ζηρίδη». Πρόκειται για αθλητή που τον διακρίνει η εργατικότητα και η αφοσίωσή του στην ομάδα.

«Ο Νίκος έχει φιλοδοξίες στο ποδόσφαιρο και η Διάνα είναι το σωματείο που μπορεί να τροφοδοτήσει τα όνειρά του», δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κύριος Νίκος Βαλκανάς.