Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωσε Κατσούλα ο Άρης Πετρούπολης

Published

on

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Άρης Πετρούπολης καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 28χρονο άσο Δημήτρη Κατσούλα.

Για όσους δεν γνωρίζουν τον ποδοσφαιριστή, ο ικανότατος μέσος την περσινή χρονιά άνηκε στο δυναμικό των Τραχώνων ενώ μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Κύπρο Κορυδαλλού και Χαραυγιακο.

Ο Κατσούλας προέρχεται από γεμάτη σεζόν αφού έπαιξε 29 φορές πέρυσι στα γήπεδα των Αθηνών κάτι που σημαίνει ότι “γνωρίζει” αρκετά καλά την κατηγορία και θα βοηθήσει το Γιάννη Γαζή και το σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Το κειμενο

Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει τη δεύτερη μεταγραφική προσθήκη της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του προπονητή μας θα κατευθύνεται τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Κατσούλας.

Ο 28χρονος μέσος που έχει θητεύσει σε αρκετές ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος συμφώνησε με τους ιθύνοντες του συλλόγου μας βάζοντας την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικο.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΑΟ Τραχώνων Αλίμου, με τη φανέλα του οποίου έπαιξε 29 φορές στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ σημειώνοντας μάλιστα και 2 τέρματα.

Μεταξύ άλλων έχε προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Άγιαξ Ταύρου, Κύπρο Κορυδαλλού και Χαραυγιακού και εκτιμάται ότι θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Κατσούλα στην οικογένεια του Άρη Πετρούπολης και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.