Connect with us

4ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Κετσετζόγλου ο Άγιος Ιερόθεος

Published

on

Ακόμη μια σημαντική μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Άγιος Ιερόθεος εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό του τον περσινό πρώτο σκόρερ της Α’ ΕΠΣΑ. Συγκεκριμένα, με τα χρώματα των ‘κιτρινόμαυρων’ θα αγωνίζεται ο Νίκος Κετσετζόγλου. Ο 23χρονος άσος που σημείωσε πέρυσι 25 γκολ με τη φανέλα του Χολαργού ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση αποτελώντας το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα του νεοφώτιστου συλλόγου. Παράλληλα, με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα ευχαρίστησε τα γειτονικά σωματεία για την παραχώρηση του γηπέδου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Κετσετζόγλου. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 23 χρονών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Χολαργός όπου αντιμετώπισε τον Άγιο Ιερόθεο τα δυο τελευταία χρονια ως αντίπαλος, ενώ πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του 2ου ομίλου στην Α’ ΕΠΣΑ με 25 τέρματα. Εκτός από το Χολαργό, ο Κετσετζόγλου έχει αγωνιστεί σε Αρη Χολαργού, Αγία Παρασκευή, ΠΑΟ Ρουφ, Εθνικό Αστέρα, Φωστήρα και Πανναυπλιακό.
Ευχαριστίες σε γειτονικά σωματεία
Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ευχαριστεί τον Ήφαιστο, Ηρακλή, Α.Ε. Περιστερίου και Ιπποκράτη για την βοήθεια τους και την παραχώρηση ωρών στο γήπεδο του Ηφαίστου όπως και την δημοτική αρχή της πόλης μας,