Connect with us

8ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Λαμπρόπουλο ο Παλληνιακός

Published

on

Μια ακόμη πολύ δυνατή μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα μας σήμερα. Συγκεκριμένα στα κιτρινόμαυρα του Παλληνιακού ντύθηκε ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο οποίος αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στην Α’ ΕΠΣΑ με τη φανέλα της Ηλιούπολης.
Ο Λαμπρόπουλος είναι 20 ετών και εξαιρετικά ταλαντούχος τερματοφύλακας, αφού στο παρελθόν έχει βρεθεί προ των «πυλών» δύο ισπανικών ομάδων, της Ράγιο Βαγιεκάνο και της Χετάφε, στις οποίες δοκιμάστηκε σε ηλικία 17 ετών, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά ένας νόμος που υπήρχε τότε για το ηλικιακό επίπεδο δεν του επέτρεψε να παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Κ15 με τον Παναθηναϊκό και Κ17 με τον Πανιώνιο, ενώ έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του Αγίου Δημητρίου και της Διάνας Ηλιούπολης. Με την τελευταία έκανε εξαιρετική σεζόν, καθώς αγωνίστηκε σε 23 ματς και κράτησε ανέπαφη την εστία του 13 φορές. Η περσινή σεζόν τον βρήκε αρχικά στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, αλλά τραυματίστηκε σε φιλικό προετοιμασίας και αποχώρησε. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από την Ηλιούπολη, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 15 ματς.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία ο Λαμπρόπουλος τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα του Παλληνιακού. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Εύχομαι υγεία και καλή σεζόν σε όλους, να πραγματοποιήσει η ομάδα τους στόχους της και να βοηθήσω κι εγώ από τη μεριά μου όσο μπορώ».
Γιάννη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία!

 

•«Κέρβερος» για την εστία μας ο Γιάννης Λαμπρόπουλος!Μια ακόμη πολύ δυνατή μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα μας σήμερα….

Gepostet von Παλληνιακός Α.Ο – Palliniakos FC am Dienstag, 30. Juli 2019