Connect with us

5ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Μεμοτσέλα ο Πόρος

Published

on

Στην απόκτηση του 23χρονου επιθετικού, Νικου Μεμοτσέλα προχώρησε ο Πόρος ενισχύοντας περισσότερο το έμψυχο δυναμικό του.

Ο Μεμοτσέλα μέχρι πρότινος άνηκε στον Ανθεστίωνα, με τον ίδιο να γνωρίζει αρκετά καλά τον προπονητή της ομάδας, Λεωνίδα Τιτομιχελάκη αφού είχε θητεύσει και εκείνος στην ομάδα του Θραψανού.

Το δελτίο τύπου της ομάδας

“Ο Α.Ο. Πόρος καλωσορίζει στην οικογένεια του τον Νίκου Μεμοτσέλα ο οποίος θ’ αποτελεί μέλος της ομάδας μας τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική. Ο 23χρονος επιθετικός που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή μας Λεωνίδα Τιτομιχελάκη με τον οποίο συνεργαστηκε για τρία χρόνια στον Ανθεστίωνα.

Ποιος είναι

Ο Νίκος Μεμοτσέλα που κατάγεται από τη Ρόδο ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στον Κλεάνθη Παραδεισίου. Στα 15 του από μέλος του εφηβικού τμήματος έγινε μέλος της ανδρικής ομάδας και μετά από 12 συνολικά χρόνια στον Κλεάνθη Παραδεισίου, μετακόμισε από τη Ρόδο στην Κρήτη για σπουδές. Η μετακόμιση του στο Ηράκλειο συνοδεύτηκε με τη μεταγραφή του στον Ανθεστίωνα τη φανέλα του οποίου φόρεσε για μια πενταετία, πριν συμφωνήσει με την ομάδα μας”.