Connect with us

5ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Παπουτσή το Λουτράκι

Published

on

Με τα χρώματα του ΑΟ Λουτράκι θα αγωνίζεται την ερχόμενη περίοδο ο 24χρονος μέσος Βασίλης Παπουτσής. Ο έμπειρος άσος μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε με την διοίκηση Καναβού συμφώνησε προκειμένου την ερχόμενη περίοδο να φοράει τη φανέλα των οράνιε. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των νεοφώτιστων την περσινή χρονια αγωνίστηκε στον Πανναυπλιακό ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη στη Θύελλα Πετρίου και την Ένωση Μιδέας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου: O Βασίλης Παπουτσής είναι το δεύτερο μετεγγραφικό απόκτημα του Α.Ο Λουτράκι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 24χρονος μέσος  αγωνίζεται –βασικά- στη  δεξιά πλευρά αλλά μπορεί να  χρησιμοποιηθεί και στην αριστερή είτε ως αμυντικός είτε ως μεσοεπιθετικός.

Ο ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Θύελλα Πετρίου και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ένωση Μιδέας. Αγωνίστηκε επίσης  στη Δ’ Εθνική με τα χρώματα Πανναυπλιακού.

Οι φίλοι των οράνιε τον γνωρίζουν,φυσικά, ως ποδοσφαιριστή του Παννεμεατικού. Ομάδα στην οποία αγωνιζόταν με επιτυχία  τα τελευταία δύο χρόνια ( 54 συμμ/13 γκολ) κατακτώντας μαζί της φέτος το Κύπελλο Κορινθίας.

Ο ποδοσφαιριστής μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τους διοικούντες της ομάδας μας έκανε  την πρώτη του δήλωση:« Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και τον προπονητή του Α.Ο Λουτράκι που με επέλεξαν και μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του συλλόγου»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply